ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (PIC-VID)

Η ομάδα μας μπήκε με το "μαχαίρι στα δόντια" απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος αφού ξεπέρασε τις δύσκολες καταστάσεις των πρώτων λεπτών "καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο την πρόκριση απο μια στημένη φάση που προήλθε απο φάουλ που κέρδισε έξυπνα ο Μποτωνάκης προκάλωντας τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μας .
Το παιχνίδι στα Νεροκούρου είχε αρκετά καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης.Η ομάδα μας μπαίνοντας πιο δυνατά στον αγώβα απείλησε στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, καθώς με την σέντρα ο Γαλεράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Βλαχάκη, που πρόλαβε να μπλοκάρει.Στο 5΄λεπτό ο Βλαχάκης αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ το σούτ του Βασίλη Λιάσκα και στο επόμενο λέπτο ο Βλαχάκης αποκρούει ξανά δύσκολα το σούτ του Βασίλη Λιάσκα με τον Αγγέλου να πέρνει το ριμπάουντ και να αστοχεί απο την μικρή περιοχή .
Το ματς είχε ρυθμό, με τον Απόλλων να απειλεί στο 38′ με μια παράλληλη σέντρα του Παληγεώργου, όμως οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 45′ ο Παπαδόπουλος δοκίμασε το σουτ, με τη μπάλα να περνά έξω από την εστία του Νιαουνάκη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Η ομάδα του Αντώνη Συροκάκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60′ με τον Τσόλη, που τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Έπειτα από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ Μποτωνάκη από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Τσόλης πήρε την επαναφορά και με εξουδετερωμένο τον Νιαουνάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τσόλης από εκτελεστής, έγινε δημιουργός, καθώς με ωραία ενέργεια από δεξιά, έκοψε την κατάλληλη στιγμή στον Παπαδόπουλο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Νιαουνάκη, γράφοντας το 0-2. Ο Απόλλων έχοντας πλέον σαφές προβάδισμα πρόκρισης διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και στο 65′ απείλησε με το σουτ του Μαρκουλάκη, που πέρασε άουτ.
Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν οριστικά το ματς, όταν έπειτα από αντεπίθεση ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Γαλανίδη, που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Νιαουνάκη. Στο 87′ Έπειτα από ωραία ανάπτυξη του Απόλλωνα, ο Μεγαλακάκης με τακουνάκι έβγαλε τον Γαλανίδη σε πλεονεκτική θέση, οποίος με ωραία διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
FOTO:ATHLITIKO.GR Ίκαρος Μουρνιών – Απόλλων 0-3 Φάση: Προημιτελική Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Οβάκογλου, Μπούρδος 4ος: Τρίγκας Σκόρερ: 60′ Τσόλης, 61′ Παπαδόπουλος, 87′ Γαλανίδης
Συνθέσεις: Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Καστρινάκης, Νιολάκης, Χριστόπουλος (69′ Παπαδοκωνσταντάκης), Αγγέλου, Αρτσιδάκης (69′ Κοκολαντωνάκης), Λαφαζάνης, Λιάσκας Β. (86′ Νταμαδάκης), Λιάσκας Μ. (79′ Κελέση), Γαλεράκης (69′ Ξανθουδάκης).
Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Λαμπάκης, Νταγκουνάκης (57′ Τσόλης), Μαρκουλάκης, Μποτωνάκης, Ιμέρι, Παπαδόπουλος (85′ Μεγαλακάκης), Ψαράκης Α. (77′ Μαρτίνεζ), Μαλανδράκης (57′ Γαλανίδης), Ψαράκης Μ. (85′ Κατσιούμης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις