ΝΕΑ ΗΤΤΑ 1-5 ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Α.Α.Ο.Χ(VID)

Νεα ήττα για την ομάδα μας με 1-5 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος απο τον Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ΠΟΥ πλησίασε στον 1 βαθμό στην βαθμολογία.
Ο Πιπεράκης μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ, έπειτα το κόρνερ του Αρτίν. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο 23′ με τον Μανόλη Λιάσκα, κάτι το οποίο δεν ήταν αρκετό, καθώς στο 2ο ημίχρονο ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ήταν “καταιγιστικός”. Στο 5ο’ η δεύτερη πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Αρτίν έφερε την μπάλα στον Καλογρίδη, όπου ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νιαουνάκη.
Στο 59' φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων ο Αγγέλου βρίσκετε στο έδαφος απο τα χέρια του Γυπαράκη που προσπάθησε να διώξει την μπάλα χώρις επιτυχία με τον Ρέφερι να δίχνει παίζετε και τον Οκερέκε να εκμεταλλεύετε την αντεπίθεση απο την πάσα του Αρτίν πλασάροντας ιδανικά τον Νιαουνάκη. Ο Αρτίν στο 63′, έπειτα τις 3 ασσίστ, κατάφερε να “μεταμφιεστεί”σε σκόρερ, καθώς μετά την πάσα του Ζανή πλάσαρε ιδανικά για το 4-1. Το 5ο τέρμα των φιλοξενούμενων, σημειώθηκε από τον Μαυρομμάτη στο 88′. Ίκαρος – Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ 1-5
Αγωνιστική: 21η Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Παναγόπουλος-Βαλεντάκης Σκόρερ: 23′ Λιάσκας Μ. / 3′ Πιπεράκης, 50′ Καλογρίδης, 59′ Οκερέκε, 63’Αρτίν. 88’Μαυρομάτης
Συνθέσεις: Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Καστρινάκης, Αρτσιδάκης, Κοκολαντωνάκης (62′ Νιολάκης), Ξανθουδάκης (68′ Χριστόπουλος), Λαφαζάνης, Λιάσκας Β., Λιάσκας Μ., Γαλεράκης, Αγγέλου.
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Κουτουλάκης Ι. (85′ Κουτουλάκης Μ.), Βαρανάκης, Κορκίδης, Σταθινάκης, Καλογρίδης, Ζανάι, Πιπεράκης (75′ Μποζντόκ), Τιχομίροβ, Αρτίν (71′ Μαυρομάτης), Οκερέκε (85′ Σκαράκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις