ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2-1 ΤΗΝ ΔΟΞΑ(PIC-VID)

Με το μυαλό στον προημιτελικό Κυπέλλου της τετάρτης με τον Απόλλωνα και οδηγό τον αρχηγό μας Χρήστο Χριστόπουλο (1 ασίστ – 1 γκολ) η ομάδα μας υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα τη Δόξα (2-1).
Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Δόξα Παχιανών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, η οποία πάλεψε έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τελικά δεν πήρε κάτι από την αναμέτρηση αυτή, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Λιάσκας Μ άνοιξε το σκορ μετά απο ασίστ του Χριστόπουλουυ, με το 1-0 να παραμένει έως και την λήξη του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, η Δόξα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκε τελικά στο 75ο λεπτό, με τον Τσικουδάκη να ευστοχεί από την “άσπρη βούλα”, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Τελικά όμως, ο Χριστόπουλος έξι λεπτά αργότερα(81’) έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με δυνατό σούτ μέσα απο την μοκρή περιοχή, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ σε 2-1.
Να σημειωθεί ότι υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς από τον διαιτητή Τρίγκα, λόγω έντασης της κερκίδας με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Παχιανών, Νίκο Αναστασόπουλο ο οποίος προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς αυτήν η οποία ανταπέδωσε λεκτικά,με την ομάδα μας να καταδικάζει την συμπεριφορά των φιλάθλων της.
Η ομάδα μας διαμαρτύρετε και για μία φάση στο 65ο λεπτό, όπου ο ποδοσφαιριστής Ταταράκης χτύπησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή μας με γροθιά στο στήθος, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην “συγκινείται” συνεχίζοντας το παιχνίδι κανονικά.
ΦΩΤΟ :ATHLITIKO.GR
Ίκαρος Μουρνιών-Δόξα Παχιανών 2-1 Αγωνιστική: 20ή Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Μπραουδάκη-Παναγόπουλος Σκόρερ: 5’ Λιάσκας, 81’ Χριστόπουλος / 75’ πεν. Τσικουδάκης
Συνθέσεις: Ίκαρος Μουρνιών(Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Λαφαζάνης, Νιολάκης, Αργυρίου(72’ Νταμαδάκης), Κοκολαντωνάκης, Ξανθουδάκης, Λιάσκας Β.(83’ Παπαδοκωνσταντάκης), Αρτσιδάκης, Λιάσκας Μ.(72’ Γαλεράκης), Αγγέλου, Χριστόπουλος
Δόξα Παχιανών(Γιώργος Μουριζάκης): Γεωργανάς, Καλαϊτζάκης, Κελαϊδής(51’ Τσικουδάκης), Μπασούνας, Αναστασόπουλος, Λεβάκης(63’ Λέκας), Καστρινάκης, Μέμα(82’ Μεγαλακάκης), Κατσιάς(82’ Γκιόνι), Ταταράκης, Κληρονόμος(63’ Τζαποσβίλι)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις