ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ

Η Μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Δασκαλάκη(Νάνι) μετά από τεσσεράμισι χρονιά στην ομάδα μας είναι γεγονός. 
 Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν έφυγε για το ΙΝΚΑ (τότε) και την β κατηγορία  όπου βοήθησε σημαντικά στην άνοδο του στην Α κατηγορία. Παρέμεινε δυόμισι  χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας το 2015-16 κερδίζοντας μάλιστα και μια θέση εκ των αρχηγών αλλά δεν ακολουθεί την ομάδα στην Γ Εθνική λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Έτσι μετακομίζει στην Αγιά Μαρίνα για λογαριασμό του Γρανίτη   και παίρνει ένα ακόμα Πρωτάθλημα Β κατηγορίας την περίοδο 2016-17  .

Παραμένων και την επόμενη χρονιά  2017-18  στην Αγιά Μαρίνα καθιερώθηκε γρήγορα  και εκεί ως ένας από τους αρχηγούς  του Γρανίτη  ξεπερνώντας μάλιστα  τις 35 συμμέτοχες και σκοράροντας για 7 φορές αν και αμυντικός!!!

Μιλάμε για ένα πραγματικό… εργαλείο στην αμυντική γραμμή, ένα “γρανάζι” για όλες τις δουλειές. Κόβει, πασάρει, ανεβαίνει στην επίθεση με εντυπωσιακό διασκελισμό, ξέρει… μπάλα, ένας ποδοσφαιριστής που… κάθε προπονητής θα ήθελε όσο για χαρακτήρας τα λένε όλα τα περιβραχιόνια που φόρεσε όπου και αν αγωνίστηκε!!

Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του πέραν της υπόσχεσης  που έδωσε  όταν αποχωρούσε  είναι η φιλία του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και πρώην συμπαίχτες του  καθώς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας και αδερφός του Αποστόλης Δασκαλάκη. Έτσι ξανασμίγουν  τα αδέρφια έπειτα από 13 χρονιά  αφού την τελευταία χρονιά που συνεργάστηκαν ήταν την περίοδο 2005-06 σαν συμπαίκτες στην ομάδα μας.
Καλώς όρισες Νάνι να είσαι υγιείς και εδώ που τα λέμε σου πάνε καλύτερα τα μαυροκόκκινα!!!       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις