ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ(VID)

Δέυτερη συνεχόμενη ήττα με 4-0 αυτή την φορά απο τον Απόλλωνα στην Σούδα. Το συγκρότημα του Αντώνη Συροκάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλανίδη από πλάγια θέση, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ιμέρι με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γαλανίδη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η ομάδα μας απάντησε στο 10′ με μεγάλη ευκαιρία του Αγγέλου, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Βλαχάκη, με τον Μάνο Ψαράκη να βρίσκει δίχτυα τρια λεπτά αργότερα. Έπειτα από ωραία σέντρα του Γκούντελου, ο επιθετικός του Απόλλωνα με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Γαλανίδης και Παπαδόπολους στο 40′ και στο 45′ αντίστοιχα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δοκάρι στο 48′ σε σέντρα – σουτ του Ιμέρι, με τον Απόλλωνα να πιέζει ασφυκτικά για ένα δεύτερο γκολ, που τελικά ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Λίγο μετά την είσοδο του Γιάννη Μποτωνάκη στον αγωνιστικό χώρο, ο έμπειρος μέσος, βρήκε χώρο και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τραχίλη για το 2-0,
με τον Μαλανδράκη στο 88′ να γράφει το 3-0 με σουτ από τα 35′ μέτρα, καθώς είδε τον γκολκίπερ του Ικάρου εκτός εστίας και δεν έχασε την ευκαιρία.
Το παιχνίδι έκλεισε με ένα ακόμη γκολ του Μποτωνάκη, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, που με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην Σούδα.
Αγωνιστική:19η Γήπεδο: Σούδα Διαιτητής: Κουκλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη – Λογαρίδης Σκόρερ: 13′ Ψαράκης Μ., 86′, 90+2′ Μποτωνάκης, 88′ Μαλανδράκης
Συνθέσεις:Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Βλαχάκης, Γκούντελος, Λαμπάκης, Νταγκουνάκης, Γαλανίδης (46′ Μαρκουλάκης), Μαρκουλάκης, Ιμέρι (80′ Μποτωνάκης), Παπαδόπουλος (80′ Μαλανδράκης), Ψαράκης Α., Μεγαλακάκης (70′ Μαρτίνεζ), Ψαράκης Μ. (85′ Μουτσάι)
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κουργιαντάκης (79′ Νταμαδάκης), Νιολάκης, Κοκολαντωνάκης, Χριστόπουλος (67′ Λιάσκας Μ.), Αγγέλου, Αρτσιδάκης, Λαφαζάνης, Γαλεράκης (79′ Παπαδοκωνσταντάκης), Λιάσκας Β. (67′ Κελέση), Ξανθουδάκης (79′ Σκιτζής).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις