(Χ)ΑΡΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ 2-2 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ(VID)

Δεν προέκυψε νικητής στο παραδοσιακό ντέρμπι των Μουρνιών, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Μινώταυρο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, σε ένα ματς που είχε ανατροπή και εν τέλει κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν λοιπόν στα Νεροκούρου, για την 23η αγωνιστική και έτσι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 6η θέση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στo 20′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρουλάκη.
Με την έναρξη του β’ μέρους η ομάδα μας ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει “τούμπα” του ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Αρχικά ο Χριστόπουλος προειδοποίησε στο 48' με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Λαζαρίδη να αποκρούει εκπληκτικά στο Γ της εστίας του.
ο Παπαδοκωνσταντάκης στο 51′ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 56′ ο Νιολάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα μας και θα μπορούσε σε άλλες 2 περιπτώσεις να είχε τελειώσει το παιχνίδι αλλα ο Λαζαρίδης κράτησε την ομάδα του ζωντανή.
Ετσι ο Περδικάκης στο 84′ έδωσε τη λύση στην ομάδα του Βασίλη Κούτα, γράφοντας το τελικό 2-2 κλέβοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ίκαρος Μουρνιών – Μινώταυρος 2-2 Αγωνιστική: 23η Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Κασσελάκης Βοηθοί: Λογαρίδης – Χατζηδάκης Σκόρερ: 51′ Παπαδοκωνσταντάκης, 56′ Νιολάκης / 20′ πεν. Ανδρουλάκης, 84′ Περδικάκης
Συνθέσεις: Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Καστρινάκης, Κουργιαντάκης, Αρτσιδάκης, Λαφαζάνης, Μαρκαντωνάκης, Χριστόπουλος, Γαλεράκης, Νιολάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (90′ Ντε Σόουζα), Χαϊντούτης
Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Λαζαρίδης, Ζαγκουντίνος, Νταγιάκος, Πρέζια (65′ Ντακάκης), Δαμανάκης, Θάνος, Γιαννακίδης, (55′ λ.τρ. Χατζής), Γιαννουδάκης (65′ Αλεξάκης), Λαβράνος (62′ Κούτσικος), Περδικάκης, Ανδρουλάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις