Χ ΣΤΑ ΚΑΘΙΑΝΑ 1-1 (PIC-VID)

Δεν προέκυψε νικητής στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο πέναλτι.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, καθώς αν και υπήρχαν κάποιες φάσεις στο ματς, έλλειπε η “κλασική” ευκαιρία, με τα πράγματα ωστόσο να αλλάζουν στο δεύτερο μέρος.
Ο Πανακρωτηριακός ανέβασε στροφές και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Παπαδεράκη, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και νικήθηκε από τον Τραχίλη, ενώ αρκετά δραστήριος ήταν και ο Δημητρίου που δοκίμασε το πόδι του, ωστόσο δεν βρήκε στόχο.
Ακολούθησε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γκιούλα, έπειτα από γύρισμα του Μακράκη, ωστόσο ο επιθετικός της ομάδας του Ακρωτηρίου σχεδόν σε κενή εστία δεν εκτέλεσε σωστά. Για να φτάσουμε στο 59′ όταν ο Πανακρωτηριακό κέρδισε πέναλτι, σε χέρι αμυντικού του Ικάρου, με τον Γκιούλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να είναι εύστοχος για το 1-0.
Η απάντηση από πλευράς μας ήρθε με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Κουργιαντάκης ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 82′. Ωστόσο, για το πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, που θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση, αλλά και ότι εφόσον υπήρχε, αυτή ήταν εκτός περιοχής όπως και για την ομάδα μας στο 41΄ λεπτό όπου η απόκρουση με το χέρι του αμυντικού του Πανακρωτηριακού μεσα στην περιοχή σε σέντρα του Γαλεράκη ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι .
Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπρά του ματς, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Πανακρωτηριακός – Ίκαρος Μουρνιών 1-1 ΦΩΤΟ ATHLITIKO.GR
Αγωνιστική: 22η Γήπεδο: Καθιανά Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μπραουδάκη – Βράγκου Ευαγ. Σκόρερ: 59′ πεν. Γκιούλα / 72′ πεν.Κουργιαντάκης
Συνθέσεις: Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Ρωμανιάς, Βουρβαχάκης, Μπικάκης(75 Ανδρεαδάκης), Καπούλας(75 Καλλέργης Ιακ.), Μακράκης , Μανουσάκης, Παπαδάκης, Σαριδάκης (60′ Πέτικας), Παπαδεράκης (60′ Λαμπρινός) Δημητρίου, Γκιούλα.
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Λαφαζάνης (55′ Αγγέλου), Λιάσκας Β. (85′ Νταμαδάκης), Κουργιαντάκης, Νιολάκης, Αρτσιδάκης, Ξανθουδάκης (10′ λ.τρ. Χαϊντούτης), Παπαδοκωνσταντάκης (55′ Λιάσκας Μ.), Χριστόπουλος, Καστρινάκης, Γαλεράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις