Μεγάλες εμπειρίες... Για τους μικρούς τις Ακαδημίας μας!!!!

Football Easter Cup 2023 Σοφικό. Έχοντας μόλις επιστρέψει από το The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, όπου η Ακαδημία μας είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα τριήμερο camp, το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία Sportteam η οποία είναι υπεύθυνη για τις σχολές που ανήκουν στο δίκτυο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για ότι ζήσαμε εκεί και για τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές μας!!!
Ήταν 3 μέρες γεμάτες ποδόσφαιρο, 3 μέρες όμορφων στιγμών μέσα και έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου!! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, οπου εκτός των ομάδων του δικτύου ακαδημιών του Παναθηναϊκού συμμετείχαν για πρώτη φορά ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος κ.α. Ετσι οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγωνιστούν με ομάδες από όλη την Ελλάδα κάνοντας μάλιστα και πολλές φιλίες !
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, στους οποιους ανήκουν τα εύσημα, διότι είναι δίπλα μας σε οποιαδήποτε δράση συμμετέχουμε, δείχνοντας μας εμπιστοσύνη, γιατί οτιδήποτε κάνουμε, γίνεται για το καλό των παιδιών μας!!! Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς άλλων ακαδημιών της πόλης μας, που μας εμπιστέυτηκαν και μας ακολούθησαν για δέυτερη συνεχόμενη χρονιά.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους δράσεις και δραστηριότητες σαν και αυτή που μας κάνουν πλουσιότερους σε εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδου, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Football Easter Cup 2024 στο Σοφικό!!
Ευχαριστούμε την Εταιρια SPORTTEAM και τον κ. Αλάσσα για το αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο του τουρνουά, για τα πολύτιμα εφόδια που αποκόμισαν τα παιδιά μας αυτό το τριήμερο, καθώς και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που είναι δίπλα μας σε όλες αυτές τις δράσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορα πόσο βάρος δίνει στις ανπτυξιακές ηλικίες.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναυτηλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES, οπου χωρίς την στήριξη της όλα τα παραπανω απλα δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν για τους αθλητές μας …. Τα καλύτερα έρχονται....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις