ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο-2 ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(VID)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που νίκησε μέσα στο Βαρύπετρο την ΑΕ Κυδωνίας με 2-0 με γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου
Μετά από τρία παιχνίδια η ομάδα μας επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας (ξεκίνησε μισή ώρα αργότερα) η ομάδα μας νίκησε 2-0 την ΑΕ Κυδωνίας μέσα στο Βαρύπετρο για την 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων. Χτυπόντας στο τέλος κάθε ημιχρόνου με τους γηπεδούχους από την άλλη να νιώθουν αδικημένοι από το αποτέλεσμα καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ΑΕ Κυδωνίας στα τέσσερα τελευταία ματς που την άφησε στους 46 βαθμούς με τον Απόλλωνα να είναι πλέον σε θέση βολής για την 4η θέση. Η ΑΕ Κυδωνίας είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ στο 30′ αλλά ο Νιαουνάκης έκανε διπλή μεγάλη επέμβαση απέναντι σε Παρασκευόπουλο και Καλογεράκη, ενώ το ίδιο έπραξε και κόντρα στον Μαθιουδάκη στο 35′ με τον οποίο βρέθηκαν τετ α τετ.
Η ομάδα μας όμως στο 43′ πήρε προβάδισμα από την ωραία ενέργεια του Νιολάκη που γύρισε στον Χαϊντούτη που με προβολή έκανε το 0-1. Στο β’ μέρος οι (τυπικά) γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση με τα σουτ των Πλατινάκη, Κοντορινάκη, το φάουλ του Μάστορα και την κεφαλιά του Σφυριδάκη, αλλά ο Νιουνάκης όποτε χρειάστηκε δήλωνε “παρών”. Σφραγίζοντας τελικά τη νίκη της στο 82′ με τον Νιολάκη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 δίνοντας στην ομάδα μας την 8η φετινή της νίκη με την οποία ανέβηκε πλέον στην 7η θέση του πίνακα με 31 βαθμούς.
Αγωνιστική: 24η Γήπεδο: Βαρύπετρο Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Λογαρίδης – Μπαντά Σκόρερ: 43′ Χαϊντούτης, 82′ Νιολάκης Συνθέσεις:
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Κονσολάκης, Λεφάκης, Τσακωνάκης, Σφυριδάκης, Τρικουνάκης, Μαρινάκης (60′ Μάστορας), Μαθιουδάκης, Γιακουμάκης (60′ Τσιβουράκης), Παρασκευόπουλος (46′ Κοπάτσι), Πλατινάκης (55′ Κούμπουλα), Καλογεράκης (46′ Κοντορινάκης)
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Μαρκαντωνάκης, Κουργαντάκης, Σκιντζής (55′ Αγγέλου), Χαϊντούτης, Νιολάκης, Χριστόπουλος (25′ Κοκολαντωνάκης), Λιάσκας, Αρτσιδάκης, Καστρινάκης, Παπαδοκωνσταντάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις