ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ

Μπορεί η ομάδα μας να έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα με δυο γκολ πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, αλλά τελικά αυτή που πανηγύρισε τη νίκη ήταν η Σπάθα που επιβλήθηκε με 3-2 στο Κολυμπάρι για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Μάλιστα όλα τα γκολ του ματς σημειώθηκαν μέχρι το 35ο λεπτό με τη Σπάθα να απαντά με τρία γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο από το 24′ μέχρι το 35ο λεπτό.
Με τη νίκη της αυτή η Σπάθα έφτασε τους 38 βαθμούς και έμεινε μόνη στην 6η θέση του πίνακα εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Παλαιόχωρας. Από την άλλη η ομάδα μας έμεινε στους 31 πόντους και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην 8η θέση τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.
Μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Γαλεράκη στο 5ο λεπτό με μακρινό σουτ. Μάλιστα πριν συνέλθουν οι παίκτες του Δημήτρη, πέτυχαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Χριστόπουλο στο 9′. Η Σπάθα όμως αντέδρασε και στο 24′ μείωσε το σκορ με τον Βελή (1-2), ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Σκουλάς. Αφού ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό (25′) με κεφαλιά, στο 35′ ολοκλήρωσε την ανατροπή και πάλι με κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο στόχο δεν βρήκε καμία από τις δυο με το 3-2 να μένει μέχρι το τέλος.
Αγωνιστική: 26η Γήπεδο: Κολυμπάρι Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Πέτσας – Ξενάκη Σκόρερ:24′ Βελής, 25′, 35′ Σκουλάς/5′ Γαλεράκης, 9′ Χριστόπουλος
Συνθέσεις Σπάθα (Άλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Κρασουδάκης, Λαζάρ, Χρυσός, Σουχλάκης (46′ Μαριανάκης), Νακσί, Σκουλάς, Κένγκα, Αλλκούρτι (90+2′ Ναξάκης), Αναστασόπουλος, Βελής (90+1′ Κατσιφαράκης). Ικαρος Μ.(Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Μαρκαντωνάκης, Καστρινάκης, Λαφαζάνης, Κουργιαντάκης (67′ Χαϊντούτης), Αρτσιδάκης, Λιάσκας Β., Παπαδοκωνσταντάκης, Χριστόπουλος (67′ Αργυρίου), Νιολάκης,

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις