ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 1-4 ΑΠΟ Ν.ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ(VID)

Η ομάδα μας είχε ευκαιρία στο 12′ σε τετ α τετ του Αγγέλου το οποίο έφυγε λίγο άουτ και τελικά ο Κισσαμικός προηγήθηκε στο 15′ από κόρνερ, ο Ντόντα βρέθηκε στην περιοχή και άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 0-2 ο Κώστας Παπαδάκης με σουτ από πλάγια θέση στο 25′.
Ο Γαλεράκης μείωσε με κοντινή προβολή στο 35′, ενώ λίγο μετά ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε εξ επαφής ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος καθάρισαν οριστικά τη νίκη. Στο 62′ ο Ντόντα με το δεύτερο γκολ, έκανε το 1-3 και ο Λεβεντέλλης με πέναλτι (δόθηκε σε χέρι από σέντρα του Παπαδάκη το οποίο είδε ο επόπτης που έλενγχε την άλλη περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στο 79′.
Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Οβάκογλου – Λογαρίδης
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Μαρκαντωνάκης (70′ Νταμαδάκης), Λαφαζάνης, Σκιντζής, Χαϊντούτης, Κουργιαντάκης, Αρτσιδάκης (55′ Χριστόπουλος), Λιάσκας Β., Νιολάκης, Γαλεράκης (60′ Λιάσκας Μ.), Αγγέλου
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Καστρινάκης, Καραγιώργος, Βασιλάκης, Παπαδάκης Κ., Ζαχαριάδης (82′ Κουφογιαννάκης), Καστανοπουλάκης, Χατζηλιόντας, Κουλούρης, Μπερντίος, Ντόντα, Λεβεντέλλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις