ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ(VID)

Ο Άρης Σούδας με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να ανέβει στους 63 βαθμούς πλέον στο πρωτάθλημα. Μείωσε η ομάδα μας λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Καστρινάκη. Ο Άρης Σούδας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό, με τον νεαρό Μαυρομάτη να σουτάρει ιδανικά από το ύψος του πέναλτι, έπειτα την όμορφη πάσα από πλάγια θέση του Σούλιαρη. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Παπαθανασίου λόγω τραυματισμού.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, με τον Φώτη Τσίγκα να πλασάρει ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από όμορφη κάθετη του Ροκάκη στο 76′.
Οι παίκτες μας κατάφεραν την μείωση του σκορ στο 86′, με τον Καστρινάκη να ολοκληρώνει με επιτυχία την ατομική του ενέργεια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ο Λιάσκας Β είχε τη σημαντικότερη στιγμή στο 90′ με όμορφη εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίσει αλλα ο Σαρτζετάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Λογαρίδης – Βαλεντάκης Αρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Σαρτζετάκης, Πλανάκης, Λυβιάκης (46′ Μπακογιάννης), Κονταράκης, Σούλιαρης, Σελινιωτάκης, Μαυρομάτης (65′ Μανταδάκης), Ροκάκης, Λαδάς (46′ Στρατουδάκης), Βαρδάκης (85′ Ανδρονικίδης), Παπαθανασίου (10′ λ.τρ. Τσίγκας Φ.)
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μαρκαντωνάκης, Αργυρίου, Καστρινάκης, Λιάσκας Β. (71’Σκίντζης), Λαφαζάνης, Νταμαδάκης (59′ Κοκολαντωνάκης), Νιολάκης (68′ Παπαδοκωνσταντάκης), Αγγέλου, Γαλεράκης, Χριστόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις