ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 3-4 ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ(PIC-VID)

Σε ένα ματς που θύμιζε Αγγλία , η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει της Ιωνίας 2000 για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων, σε ένα ματς με 7 γκολ, ανατροπές και μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.
Η Ιωνία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, όταν έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλομιχελάκης έκανε σέντρα σουτ, με τον Καλαμαρίδη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 32′ έπειτα από προσπάθεια του Χαϊντούτη, που έκοψε στο ύψος της περιοχής, ο Λιάσκας με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του β’ μέρους, η ομάδα μας έφτασε στην ανατροπή, καθώς στο 49′ έπειτα από κόρνερ του Χριστόπουλου, ο Καστρινάκης με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 1-2, γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε.
Το τελευταίο τέταρτο του ματς ωστόσο, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, καθώς από το 75′ και μετά σημειώθηκαν 4 γκολ. Στο 76′ Βασιλομιχελάκης και Μπάτζιο έκαναν μια μικρή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με τον δεύτερο να δοκιμάζει το δυνατό σουτ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Όμως, η ισορροπία δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 81′ ήρθε και πάλι το προβάδισμα για την ομάδα μας , που δεν μπόρεσε σε δύο χρόνους να κερδίσει τον Χριστουλάκη, κάτι που έκανε ο Χριστόπουλος με την… τρίτη για να γράψει το 2-3.
Η Ιωνία ανέβασε τις γραμμές της για να πιέσει, όμως ο Νιολάκης εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ στο 84′ και να δίνει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 90′ η Ιωνία κέρδισε πέναλτι για παράβαση του Μπομπολάκη στον Βασιλομιχελάκη, εκτέλεση την οποία ανέλαβε ο Μπάτζιο που ήταν εύστοχος για το 3-4. Τα τελευταία έξτρα λεπτά του παιχνιδιού θύμιζαν μουντιάλ με την ομάδα μας να κρατά το προβάδισμα και να παίρνει το τρίποντο.
Ιωνία 2000 – Ίκαρος Μουρνιών 3-4 ΦΩΤΟ ATHLITIKO.GR
Γήπεδο: Μουρνιές Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Μαρκετάκης – Μπραουδάκη Σκόρερ: 9’′ Καλαμαραρίδης, 76′, 90+1′ πεν. Μπάτζιο / 32′ Λιάσκας, 49′ Καστρινάκης, 81′ Χριστόπουλος, 84′ Νιολάκης
Συνθέσεις: Ιωνία 2000 (Νότης Ματηγάκης): Χριστουλάκης, Μερτζανίδης, Καλαμαρίδης, Νταμαδάκης, Μπάτζιο, Δάσκαλος, Περαθωράκης, Γεωργιακάκης, Μωραϊτάκης, Βασιλομιχελάκης, Κοτζαμιχάλης.
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Μαρκαντωνάκης, Λιάσκας, Νιολάκης, Λαφαζάνης, Καρτσινάκης, Χαϊντούτης, Χριστόπουλος, Γκογκολάκης, Κοκολαντωνάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις