ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε ο δυνατός αέρας η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Καστέλι αν και μέχρι το 55' που ξέμεινε απο δυνάμεις και χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο λόγο του οτι 15:00 ωρα καθημερινή και στο Καστέλι δεν είναι και πολύ εύκολο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να χάσουν το μεροκάματο για το χόμπι τους.....
Οι γηπεδούχοι ένα λεπτό πριν το γκολ που έκρινε το παιχνίδι έχασαν και πέναλτι έφτασαν με μπόλικο άγχος στο τελικό 2-0 παρότι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ, κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν ο Ίκαρος βγήκε στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά νωθρό δίχως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τον αέρα να είναι ο τελικός νικητής ωστόσο το σκηνικό άλλαξε εντελώς στην επανάληψη. Ο Ν. Κισσαμικός στο 54′ άγγιξε το 1-0 όταν ο Κουλούρης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα μας Νιαουνάκη αλλα αυτός να λέει όχι στον Λευτέρη Κομπογεννητάκη αποκρούοντας το. Ωστόσο η επιμονή των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε ένα λεπτό μετά όταν ο Μπερντίος συνεργάστηκε άψογα με τον Κουλούρη και με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ν. Κισσαμικό. Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο η ομάδα μας ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης ρισκάροντας άφησε αρκετά κενά στην άμυνα του με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπερντίο και Λεβεντέλλη (δις). Τελικώς στο 83ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ του Ν. Κισσαμικού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Γήπεδο: Καστέλι Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Οβάκογλου – Τίκας Σκόρερ: 55′, 83′ Μπερντίος
Ν. Κισσαμικός (Λ.Βεστάκης): Μαστοράκης, Ζαχαριάδης, Κουφογιαννάκης, Κομπογεννητάκης Ζαχ., Παπαδάκης Κ., Χατζηλιόντας, Καστανοπουλάκης, Κουλούρης, Μπερντίος, Κομπογεννητάκης Λ. (73′ Παπαδάκης M.), Λεβεντέλλης.
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Λιάσκας Β., Νιολάκης, Γαλεράκης, Λαφαζάνης, Χαϊντούτης, Καστρινάκης, Κοκολαντωνάκης, Κρασάκης (82′ Τραχίλης), Λιάσκας Μ. (53′ Νταμαδάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις