ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ ΜΕ 0-4 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ (PIC-VID)

Βαριά ήττα για την ομάδας με 4-0 απο τον Γρανίτη που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Χανίων.
Η ομάδα μας απείλησε πρώτη με τον Γαλεράκη μόλις στο 3′ να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 18′ ο Δρακάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον Τραχύλη να διώχνει σε κόρνερ. Ωστόσο, το γκολ για την ομάδα του Τάκη Διακάκη ήρθε στο 19′, όταν έπειτα από ωραία σέντρα του Σπύρου Κολομπάκη, ο Ηλίας Στεφανίδης που είχε προωθηθεί, με κεφαλιά πρόλαβε τον γκολκίπερ μας για το 0-1.
Στο 22′ ο Κοκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, με το πλασέ του να περνά ελάχιστα άουτ, ωστόσο ο επιθετικός του Γρανίτη βρήκε δίχτυα στο 34′, όταν έπειτα από εξαιρετική συνεργασία από Ντόκο και Κολομπάκη, με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2 και έβαλε γερές βάσεις για το τρίποντο.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Γαλεράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όμως ο Κορωνάκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ, με τον Γρανίτη να έχει μεγάλη ευκαιρία για 3ο γκολ με τον Δρακάκη στο 54′.
Η ομάδα του Τάκη Διακάκη πίεσε ασφυκτικά για να πετύχει τρίτο γκολ και τελικά τα κατάφερε στο 66′. Ο Αθανασιάδης, στο παρθενικό του παιχνίδι με την φανέλα της νέας του ομάδας, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μποντούρι, πέρασε και τον Τραχύλη, πριν σκοράρει για το 0-3, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Παπακαστρήτσιος στο 77′. Έπειτα από νέα μαγική κάθετη πάσα του Μποντούρι, ο έμπειρος αμυντικός που προωθήθηκε, τσίμπησε τη μπάλα από τον Τραχύλη και με το… στήθος την άφησε να αναπαυθεί στα δίχτυα για το τελικό 0-4.
Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Κομισόπουλου – Κολοκοτρώνης Σκόρερ: 19′ Στεφανίδης Η., 34′ Κοκάκης, 66′ Αθανασιάδης, 76′ Παπακαστρίσιος
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχύλης, Αργυρίου (58′ Κοκολαντωνάκης), Κουργιαντάκης, Μαρκαντωνάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Αρτσιδάκης (58′ Καστρινάκης), Λιάσκας Β. (78′ ), Νιολάκης (58′ Αγγέλου), Γαλεράκης, Λαφαζάνης.
Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Α. (78′ Κελάκης), Κατσαρός, Στεφανίδης Η., Παπακαστρήτσιος, Μποντούρι (78′ Μπεριάδης), Ντόκο (78′ Στεφανίδης Σ.), Πατρικάκης, Κολομπάκης Σ. (50′ Αθανασιάδης), Δρακάκης, Κοκάκης (67′ Μεγαλακάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις