ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ 2-4 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΚΤΟΣ (PIC-VID)

Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα μας που έμεινε 2 φορές πίσω στο σκόρ αλλα τελικά πήρε την νίκη με 2-4 με τον αρχηγό της να πετυχαίνει χατ τρικ. Με την εκτός έδρας νίκη της κόντρα στον Ιδομενέα για την 13η αγωνιστική, έφτασε τους 18 βαθμούς και την 6η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρά την σπουδαία σημερινή προσπάθεια, παρέμειναν στους 7 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Ιδομενέα, αφού το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, Γιάννης Βαρουξάκης, άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό ανοίγοντας λογαριασμό με την νέα του ομάδα. Η ομάδα μας απάντησε μετά από μόλις εννέα λεπτά(22′) με τον Κουργιαντάκη να ευστοχεί από την “άσπρη βούλα” .
Μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξε άλλο γκολ, με την ομάδα μας να χάνει γενικότερα ευκαιρίες με μεγαλύτερη το σουτ του Μαρκαντωνάκη στο 40′ στο οριζόντιο δοκάρι να του στερεί το 1-2 αν και η μπάλα στο κατέβασμα της είχε περάσει την γραμμή αλλα το παιχνίδι συνεχίστηκε παραμένοντας το 1-1 .
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έκρυβε παραπάνω συγκινήσεις και περισσότερα γκολ, με τον έτερο Βαρουξάκη, Βελισσάριο, να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του στο 60ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όμως, για ακόμα μια φορά, η απάντηση ήταν άμεση από την ομάδα μας με τον Χριστόπουλο έξι λεπτά αργότερα(65′) να φέρνει και πάλι το ματς στα ίσια πλασάροντας σωστά σε τετ α τετ και 15 λεπτά αργότερα να κάνει την ολική ανατροπή.
Στο 80ο λεπτό πάλι ο Χριστόπουλος δίνει το προβάδισμα στην ομάδα μας όταν μετά απο σέντρα σούτ του ο Καλαϊτζάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-3. Το τελικό σκορ 2-4 διαμορφώθηκε στο 89′ πάλι με τον Χριστόπουλο να σημειώνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να σφραγίζει την νίκη.
Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Κρικέλης-Βράγκου Σκόρερ: 13′ Βαρουξάκης Γιάννης, 60′ πεν.Βαρουξάκης Βελ./22′ πεν.Κουργιαντάκης, 66′, 89’Χριστόπουλος, 80′ αυτ. Καλαϊτζάκης
Iδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Σταφυλαράκης (65′ Γεωργανάς), Μπιτζανάκης, Μωραϊτάκης (65′ Λατινάκης), Μερόλλη, Τρουλλινός (53′ Χριστόπουλος), Βαρουξάκης Ι., Βαρουξάκης Βελ., Ντινάι (14′ λ.τρ. Μπριτσάκης, 65′ Μαρακάκης), Ορφανίδης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Ανδρεαδάκης Ι., Μαρκαντωνάκης, Αργυρίου (80′ λ.τρ. Σκιντζής), Κουργιαντάκης, Νιολάκης, Μπομπολάκης, Λαφαζάνης, Κοκολαντωνάκης (60′ Αρτσιδάκης), Λιάσκας (75′ Νταμαδάκης), Χριστόπουλος, Γαλεράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις