(Χ)ΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ (PIC-VID)

Η ομάδα μας έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στα Νεροκούρου με αντίπαλο τον Πανακρωτηριακό, παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων – Λιάσκας στο 23′ και Μανουσάκη στο 55′ τα γκολ για τις δύο ομάδες.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το γήπεδο των Νεροκούρου, η ομάδα μας και ο Πανρωτηριακός, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή και να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα του Ακρωτηρίου να ισοφαρίζει στο 2ο, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε νικητή, είχε ωστόσο πολύ καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες και.. σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο Λιάσκας στο 23′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο γήπεδο των Νεροκούρου για το 1-0, όταν έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια και σέντρα του Παπαδάκη, ο Λιάσκας με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Μάλιστα, η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν το σουτ του πρώτου μας σκόρερ στο πρωτάθλημα, Μάνου Παπαδάκη, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τους συμπαίκτες του να μην στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα, ούτε μετά το “ριμπάουντ”.
Στο 30′ ο Πανακρωτηριακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν έπειτα από κόρνερ του Καλλέργη, ο Σαριδάκης έπιασε την κεφαλιά, με τον Νιαουνάκη με εκπληκτική επέμβαση να διώχνει τη μπάλα. Σουτ του Καλέργη στο 40′ δεν ανησύχησε τον Νιαουνάκη. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Χατζηδάκης με σωτήρια επέμβαση, κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0 σε τετ α τετ του Παπαδάκη.
Στο 46' παράλληλη σέντρα του Παπαδάκη ο Παπαδοκωνταντάκης δεν καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα απο το 1 μέτρο και να τελειώσει το παιχνίδι έτσι ο Πανακρωτηριακός ανεβάζοντας την απόδοση του κατάφερε στο 55ο λεπτό να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν έπειτα από σέντρα του Καλλέργη, ο Μανουσάκης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 60′ ο Πανακρωτηριακός είχε δοκάρι με τον Παπαδεράκη. 82′ εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου δεν ανησύχησε τον Νιαουνάκη .
Η ομάδα μας διαμαρτύρετε για την φάση του 85ου λεπτού, όταν ο Κοκολαντωνάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσαίντ ( το τρίτο στα τελευταία 3 παιχνίδια), ενώ στο 90′ η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη οταν απο κόρνερ του Γαλεράκη στο 2ο δοκάρι η κεφαλιά του Ζυμβρακάκη περνάει ξυστά απο το κάθετο δοκάρι.
ΦΩΤΟ : ATHLITIKO.GR
Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Τσαγκαράκης Βοηθοί: Αναστασάκης – Ψιλιτέλης Σκόρερ: 23′ Λιάσκας / 55′ Μανουσάκης
Συνθέσεις: Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιανουνάκης, Κρασάκης (55′ Αργυρίου), Λαφαζάνης, Μαρκαντωνάκης (80′ Νιολάκης), Καστρινάκης, Μπομπολάκης, Ζυμβρακάκης, Λιάσκας (80′ Κοκολαντωνάκης), Γαλεράκης, Παπαδάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (56′ Χαιντούτης).
Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης (81′ Μακράκης), Καπούλας, Μπικάκης, Πολιτάκης, Μανουσάκης, Πέτικας, Καλλέργης, Σαριδάκης (46′ Παπαδεράκης), Άννινος, Δημητρίου (70′ Λαμπρινός).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις