Χ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ (PIC-VIDEO)

Λευκή ισοπαλία σημειώθηκε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ανάμεσα στην ομάδα μας και την Δόξα . Αυτό μάλιστα ήταν και το μοναδικό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στο οποίο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και ένα χαμένο πέναλτι, Δόξα και Ίκαρος πήραν από έναν βαθμό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Παίκτης κλειδί στο ματς του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γεωργανάς, ο οποίος επενέβη σωτήρια στην μεγαλύτερη φάση για την ομάδα μας στο 60′.
Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες στο να σκοράρουν, με πρώτη αυτήν του Παπαδάκη. Ο επιθετικός μας αν και σκόραρε στο 16′, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον βοηθό Μαυρεδάκη.
Η “απάντηση” των γηπεδούχων ήρθε με τον Τσικουδάκη (πρώτη του εμφάνιση για φέτος), όταν στο 20′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νιαουνάκη από πλεονεκτική θέση. Με το παιχνίδι να έχει αρκετά καλό ρυθμό σε εκείνο το σημείο, ο Αναστασόπουλος στο 22′ σε προσπάθεια απομάκρυνσης, έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού της ομάδας του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε νέα καλή στιγμή ξανά με τον Τσικουδάκη. Το ημίχρονο έκλεισε με νέα ευκαιρία αυτη την φορά με τον Χαϊντούτη να σημαδεύει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού (44′).
Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγότερες και προήλθαν κυρίως από προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας . Πιο συγκεκριμένα στο 60′, ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Γεωργανά, σε κερδισμένο πέναλτι του Χαϊντούτη οπως και στην τελευταία μας ευκαιρία στο 85′, όταν ο Ζυμβραγάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Έτσι η Δόξα απέσπασε ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία και την ομάδα μας να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ύστερα το εμφατικό πέρασμα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Παλαιόχωρα.
Διαιτητής: Σινιοράκης Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Μαρκάκης
Δόξα Παχιανών (Στέλιος Τζωρτζάκης): Γεωργανάς, Μανωλεδάκης, Καβάθη, Αναστασόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μαρκουλάκης, Λέκας, Κληρονόμος, Μπασούνας (78′ Λεβάκης), Κουρνιδάκης, Τσικουδάκης (89′ Τσακίρης).
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης Μαρκαντωνάκης, Λαφαζάνης, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Αρτσιδάκης (55′ Κοκολαντωνάκης), Λιάσκας (75′ Παπαδοκωνσταντάκης), Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (55′ Χριστόπουλος), Παπαδάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις