1-4 ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ

Με το ευρύ 4-1 πέρασε από την έδρα της Παλαιόχωρας η ομάδα μας, η οποία "ξεκόλλησε" από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Παλαιόχωρας και παράλληλα να βρεθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Ο Παπαδάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, όταν στο 10′ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Λίγο αργότερα μάλιστα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος, το κατάφερε η αντίπαλη ομάδα στο 30′, με τον Σαντσόλλι να πετυχαίνει την ισοφάριση με κοντινή προβολή. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε ρυθμό και με τρία τέρματα καθάρισε το παιχνίδι. Ο Γαλεράκης στο 55′ και ο Παπαδάκης στο 70′, έδωσαν ισχυρό προβάδισμα για την ομάδα μας. Το “χορό” των τερμάτων έκλεισε στο 90′ ο Παπαδοκωνσταντάκης που ειχε περάσει αλλαγή πριν 2 λεπτά στην πρώτη του συμμετοχή, όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση πρόσφερε άφθονη πίτσα στους ποδοσφαίριστες σε γνωστό εστιατόριο της παλαιόχωρας.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ EYXAPIΣTΩ ΣTO ΓIANNOYΔAKHΣ TRAVEL ΓIA THN ΑΣΦΑΛΗ METAΦOPA THΣ AΠOΣTOΛHΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ KAI TO ZAXAPOΠΛAΣTIO KONTEKAKH ΣTHN KANTANO ΓIA TO ΠΛOYΣIO KEPAΣMA ΠOY ΠPOΣΦEPE ΣTHN OMAΔA MAΣ Διαιτητής: Κουκλάκης Βοηθοί: Μαρκάκης – Λογαρίδης
Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Πετσώνης, Κοσμάς, Γκουνέα(46′ Καλλέργης), Θεοδωράκης, Γκιέργκι(78′ Κοντάκης), Σαντσόλλι, Κουφάκης(88′ Πατσουράκης), Μανουσάκης, Σινάνι, Τζαγκαράκης, Ντίας (65′ Λιτσαρδάκης).
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Μαρκαντωνάκης, Κουργιαντάκης, Λαφαζάνης, Χαϊντούτης(90+3′ Νταμαδάκης), Μπομπολάκης(90+3′ Μπομπολάκης), Λιάσκας(86′ Νιολάκης), Παπαδάκης(88′ Παπαδοκωνσταντάκης), Αρτσιδάκης, Ζυμβραγάκης(90+3′ Κορωνιοτάκης), Γαλεράκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις