ΗΤΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ 5-2 (VID)

Άλλο ένα κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας οπου μώλις στο 8΄ λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ όπου και επικράτεισε με 5-2 στο μάτς του σαββάτου στους Αγίους Αποστόλους . Μόλις στο 4ο λεπτό ο Οκερέκε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγελάκη, που πολύ γρήγορα έφτασε και σε 2ο τέρμα με τον Πιπεράκη να κάνει το 2-0 στο 8′. Στο 21′ ο Χριστόπουλος μείωσε για τον Ίκαρο, όμως με την έναρξη του β’ μέρους ο Αθανασάκης έδωσε εκ νέου ¨αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 50′ ο Παπαδάκης μείωσε ξανά στο γκολ για την ομάδα μας, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ καθάρισε το παιχνίδι. Αρχικά στο 60′ με τον Οκερέκε και στην συνέχεια με τον Αθανασάκη στο 61′ έφτασε στο 5-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο 55ο λεπτό της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Αρτσιδάκης αποχώρησε τραυματίας, έχοντας γυρίσει τον αστράγαλο του, την ώρα που υπάρχει φόβος για σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου αμυντικού μέσου. Έτσι, η ομάδα μας έχοντας παίξει 4 παιχνίδια εκτός τις πρώτες 5 αγωνηστικές βρίσκετε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς έχοντας μια νίκη μια ισοπαλία και 3 ήττες.Μια συγκομιδή που δεν αρμόζει στο ρόστερ της ομάδας μας με τον προπονητή μας Γιάννη Μαρκάκη να είναι αποφασισμένος να αλλάξει άμμεσα την εικόνα που παρουσιαζεί η ομάδα μας τα πρώτα αυτα παιχνίδια.
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ -Ικαρος Μουρνιών 5-2
Γήπεδο: Αγ. Απόστολοι Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη-Τίκας Σκόρερ: 4′, 60’Οκερέκε, 8′ Πιπεράκης, 46′, 61′ Αθανασάκης / 21′ Χριστόπουλος, 50′ Παπαδάκης
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Κουτουλάκης (75′ Μποζντόκ), Βαρανάκης (46′ Σταθινάκης), Καλογρίδης, Κιουρτσίδης (61′ Γεωργανάς), Τζανής, Φάμπιο, Αθανασάκης (70′ Μαραγκουδάκης), Οκερέκε, Πιπεράκης (75′ Μαυρομάτης), Μπέσι
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κουργιαντάκης, Λαφαζάνης, Μαρκαντωνάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης (70′ Νιολάκης), Ζυμβραγάκης, Αρτσιδάκης (55′ λ.τρ. Γαλεράκης), Χριστόπουλος (70′ Νταμαδάκης), Παπαδάκης, Λιάσκας (70′ Παπαδοκωνσταντάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις