ΗΤΤΑ 9-1 ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 9 (PIC-VID)

Την μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της ιστορία της δέχτηκε η ομάδα μας το μεσημέρι του Σαββάτου απο τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Σούδας.
Στο 20′ έγινε το 1-0 με τον Μποτωνάκη, ενώ λίγα λεπτά μετά στο 26′ ο Κατσιμπουρνάς έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας στην προσπάθεια του να διώξει , για να γίνει με αυτό τον τρόπο το 2-0 στη Σούδα. Η ομάδα μας αντέδρασε και είχε μέσα σε τρία λεπτά δυο δοκάρια με τον Αγγέλου. Πρώτα στο 28′ σε τετ α τετ , ενώ λίγο αργότερα μετά από σέντρα του Γαλεράκη με κεφαλιά σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι του Σαρτζετάκη.
Ετσι αφού δεν έγινε το 2-1, στο 36′ ο Άκης Ψαράκης έγραψε το 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με τον Μαρκουλάκη στο 45′ να διαμορφώνει το 4-0 με κοντινή κεφαλιά κλείνοντας το ημίχρονο.
Το ίδιο αποτελεσματικός και το β’ μέρος, μπήκε δυνατά και σκόραρε γρήγορα στο 46′ με τον Μαν. Ψαράκη να ανεβάσει τον δείκτη στο 5-0. Γκολ και από τον Δρακάκη που έγραψε το 6-0 με πέναλτι στο 65′.
Στο τελευταίο 20λεπτο σημειώθηκαν ακόμα τέσσερα τέρματα.Η ομάδα μας μείωσε σε 6-1 στο 69′ με κεφαλιά του Αρτσιδάκη, αλλά οι “μπλε” συνέχισαν και στο φινάλε να σκοράρουν κατά ριπάς. Το 7-1 έγινε με τον Λαμπάκη που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν στο 82′, για να πάρει ξανά τη σκυτάλη ο Δρακάκης με ακόμα δύο γκολ στο 86′ και το 90′ για το τελικό 9-1.
Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μπραουδάκη – Γιαννουλάκης
Απόλλων (Χρήστος Παπαδογιάννης): Σαρτζετάκης, Ταταράκης (66′ Ρουσάκης), Μάστορας (66′ Τσόλης), Παληγεώργος, Λαμπάκης, Μαρκουλάκης Β. (66′ Μαρκουλάκης Χρ.), Μπάτζιο (66′ Γκούντελος), Ψαράκης Ακ., Μποτωνάκης, Ψαράκης Μαν. (66′ Κοντορινάκης), Δρακάκης
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Μαρκαντωνάκης, Κατσιμπουρνάς (λτρ 46′ Καστρινάκης), Αρτσιδάκης (73′ Νιολάκης), Χαϊντούτης, Λιάσκας, Ζυμβραγάκης (73′ Μεγαλακάκης Αργ.), Αγγέλου (82′ Κουργιαντάκης), Μπομπολάκης, Λαφαζάνης, Γαλεράκης (73′ Μεγαλακάκης Κ. )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις