ΛΙΑΣΚΑ & ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 6-2 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ (PIC-VID)

Εντυπωσιακή η ομάδα μας απέναντι στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ που είχε σε μεγάλα κέφια για αλλο ένα παιχνίδι τον Βασίλη Λιάσκα όπου με 2 δικά του γκόλ μέσα σε 6 λεπτά ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1 οδηγόντας στην ευρεία νίκη με σκορ 6-2. Επιστρέφοντας εστι στα νικηφόρα αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο αφού μέχρι το ημίχρονο είχε σκοράρει 4 φορές!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Κουλούρη στο 6′, αλλά στη συνέχεια ο Λιάσκας αφούισοφάρισε στο 8′ με αριστουργηματικό πλασέ στο Γ , πέτυχε το 2-1 στο 14′ με σούτ μεσα απο την μικρή περιοχή για να πάρει τη σκυτάλη ο Αγγέλου στη συνέχεια με δύο γκολ και αφού στο 25' είδε το σούτ του να καταλήγει στο δοκάρι στο 31'με προβολή ύστερα απο ωραία πάσα πάρε-βάλε του Ζυμβραγάκη και στο 39′ μα καρφωτή κεφαλιά μετά απο συτημένη εκτέλεση κόρνερ του Λιάσκα για το 4-1.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ξεκίνησε ξανά με γκολ του Κουλούρη που μείωσε σε 4-2 από το σημείο του πέναλτι ( το κέρδισε ο ίδιος) ύστερα απο λάθος γύρισμα της μπάλας προς τον τερματοφύλακα μας . Εφτασε μάλιστα τα τρία σε δύο παιχνίδια με τη νέα του ομάδα. Η συνέχεια άνηκε όμως και πάλι στην ομάδα μας που έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα.
Ο Γαλεράκης έκανε το 5-1 στο 72′μετά απο σέντα ακριβείας του Λιάσκα και ο Ζυμβραγάκης στο 86' το τελικό 6-1 με εκτέλεση φάουλ στο Γ της εστίας του Κουράκη, δίνοντας έτσι διαστάσεις στη νίκη της ομάδας μας.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Κουκλάκης – Κοτσιφάκης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κατσιμπουρνάς, Μαρκαντωνάκης (24′ Λαφαζάνης), Κουργιαντάκης, Καστρινάκης, Αρτσιδάκης, Λιάσκας (75′ Νιολάκης), Ζυμβραγάκης, Γούλας (30′ Μπομπολάκης), Γαλεράκης (75′ Ντε Σόουζα), Αγγέλου (75′ Α. Μεγαλακάκης)
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Μανώλης Μπασιάς): Κουράκης, Κουτουλάκης, Μουτζούρης, Φιωτοδημητράκης (46′ Ντε Μάρκου), Κιουρτσίδης, Νιαυραδάκης, Ζανής, Μπέσι (63′ Αννινος), Αρτίν (71′ Δοξάκης), Μουσταφά (87′ Ελ Ντάλι), Κουλούρης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις