ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΡΑ (PIC)

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας μας για την 14η αγωνιστικη με την Παλαιόχωρα στα Νεροκούρου. Στο δεύτερο μέρος κρίθηκαν τα πάντα, η ομάδα μας προηγήθηκε, η Παλαιόχωρα βρήκε αντίδραση, ισοφάρισε και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένοντας ψηλά η ομάδα μας έχει πλέον 26 βαθμούς και βρίσκετε στην 5η θέση με 2 νίκες, 1 ισοπαλία στο 2022 σε 3 παιχνίδια.
Κατάφερε να προηγηθεί λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στo 60′ με ένα όμορφο γκολ του Θανάση Κατσιμπουρνά. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά-ψαράκι, έστειλε τη μπάλα ψηλά στο βάθος της εστίας του Δασκαλάκη.
Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν από εκεί και πέρα το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 84ό λεπτό, με τον νεαρό Γιώργο Σαντσόλλι. Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε τρομερό σασπένς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο τέρμα, όμως το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Ψιλιτέλης – Κοτσιφάκης Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (81′ Νιολάκης),Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Γούλας (65′ Μαρκαντωνάκης), Αγγέλου, Λαφαζάνης, Λιάσκας (81′ Ντε Σόουζα), Καστρινάκης (81′ Κουργιαντάκης), Κ. Μεγαλακάκης (68′ Γαλεράκης) Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Δασκαλάκης, Κοσμάς, Σαντσόλλι, Σινάνι, Λιτσαρδάκης (72′ Καλέρης), Γκιέργκι (72′ Κεσίδης), Κούκα, Μανουσάκης, Κοντάκης, Καστρινάκης (65′ Σηφάκης), Τριφύλλης (73′ Κουφάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις