ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ (2-1) ΜΕ 2 ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ(PIC)

Η ομάδα μας μας που συνεχίζει να αγωνίζετε με πολλές ελείψεις βασικών της ποδοσφαιριστών έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας.Από την άλλη η ομάδα από τις Καλάθενες απομακρύνετε κι άλλο την από τη ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται πια να πατά πιο γερά στην κατηγορία. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι άλλωστε που μένει αήττητη, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ στο πρώτο 2ολεπτο: Από κλέψιμο του Σ. Λουβιτάκη και μπαλιά του Ν. Ρενιέρη, ο Αρης Ρενιέρης έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το 1-0.Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει λιγο πρίν την εκπνοή του ημιχρόνου οταν ο Λιάσκας έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Γάλεράκης με σούτ ισοφαρίζει αλλα η δέυτερη βοηθός ακυρώνει το γκόλ ως οφσάιντ.
Αλλες δύο φορές άγγιξε το γκολ η ομάδα μας , πρώτα με τον Καστρινάκη στο 59′ και ένα λεπτό μετά με τον Κρασάκη, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσαβαρή. Ετσι αντί για το 1-1, έγινε τελικά το 2-0 για τη Θύελλα στο 75′ με τον Μάκη Λουβιτάκη που έκανε όμορφη ατομική ενέργεια πριν σκοράρει μπροστά από την εστία. Τελικά στο 85′ κατάφερε να βρει το γκολ με τον Κατσιμπουρνά που μείωσε σε 2-1 συνεχίζοντας να προσπαθεί για την ισοφάριση και στο 90'έρχετε η σειρά της πρώτης βοηθού να ακυρώσει την κεφαλιά γκόλ του Ντε Σόουζα μετα απο σέντρα του Κατσιμπουρνά απο το κέντρο του γηπέδου πάλι ως οφσάιντ.Εξίσου και η διαμαρτυρία μας. Διαιτητής: Κασσελάκης Βοηθοί: Κωσταμένα – Μπαντά Θύελλα (Κώστας Παρασκάκης): Τσαβαρής, Χωραφάκης (65′ Ζντράβκοβιτς), Μαργαριτάκης, Κουτσοποδιώτης, Β. Ρενιέρης, Αρ. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Σπ. Λουβιτάκης (86′ Βεστάκης), Μ. Λουβιτάκης (90′ Καψιώτης), Κουφογιαννάκης, Τσότσος Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης (73′ Μεγαλακάκης Αργ.), Κρασάκης, Χαϊντούτης (73′ Νιολάκης), Ζυμβραγάκης, Λιάσκας, Γαλεράκης, Καστρινάκης (75′ Μεγαλακάκης Κ.), Γούλας, Αρτσιδάκης (75΄Ντε Σόουζα)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις