ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ (PIC)

Δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγες ημέρες για την ομάδα μας μεσα στην έδρα της δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες της στο ξεκίνημα του 2022. Μεγάλη ανάσα για τους φιλοξενούμενους που πήραν το τρίποντο σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και με τη μάχη στην ουρά να γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Θησεά να “χτυπά” δύο φορές και να παίρνει τους βαθμούς. Πήρε μάλιστα και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, με το ίδιο σκορ.
Νικηφόρο ντεμπούτο παράλληλα και για τον Μανώλη Πηγουνάκη στο “τιμόνι” του Θησέα, ενώ πρώτη εμφάνιση και για τον Ντίβι Φέζγκα από τον οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ. Το ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Θησέα, στα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 3′, ο Μερόλλι βρήκε τον Πενταράκη και εκείνος τελείωσε τη φάση για το 0-1. Δεύτερο χτύπημα των φιλοξενούμενων στο 10′ για το 0-2: Ο Φέζγκα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παλαθούρας έκανε το πρώτο σουτ και από την απόκρουση του Τραχίλη, ο Εμ. Γκιώκα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Από νωρίς λοιπόν οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση ισχύος, ενώ η ομάδα μας είχε μεγάλη φάση για να μειώσει στο 40′ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι . Ο Κατσιμπουρνάς εκτέλεσε το φάουλ και από την απόκρουση του Κουτσοδόντη η μπάλα πήγε στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά το 0-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κασσελάκη. Διαιτητής: Κασσελάκης Βοηθοί: Κωσταμένα – Κολοκοτρώνης Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης (46′ Μεγαλακάκης), Κουργιαντάκης, Μαρκαντωνάκης (64′ Κρασάκης), Λαφαζάνης, Καστρινάκης, Λιάσκας, Αγγέλου, Ζυμβραγάκης Θησέας (Μανώλης Πηγουνάκης): Κουτσοδόντης, Μίχος, Παλαθούρας, Εμ. Γκιώκα, Νικολιουδάκης (31′ λ.τρ. Ντόκο), Χαιρετάκης, Φέζγκα, , Μερόλλι (90′ Ανδρεάδης), Στρατουδάκης (90′ Εξαρχος), Μάρκου (72′ Μπαμπουνάκης), Πενταράκης (90′ Χατζηδάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις