(Χ)ΑΡΗ ΓΥΠΑΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Νεροκούρου το απόγευμα του Σαββάτου για τη 12η αγωνιστική. Ο Ιδομενέας προηγήθηκε με τον Αφράτη, η ομάδα μας  ισοφάρισε με τον Αγγέλου αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν .
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 23ο λεπτό με κεφαλιά του Αφράτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολάου (0-1). Η "απάντηση" των γηπεδούχων ήρθε στο 36ο λεπτό μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Αγγέλου που πέρασε και τον τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Έτσι λίγο η αστοχία των ποδοσφαιριστών μας  σε κλασικές ευκαιριες στο 28΄ο Ζυμβραγάκης,32 Άγγέλου  44΄ ο Στέργιου ,49΄ο Λαφαζάνης, 53΄Γαλεράκης  73΄Χριστόπουλος  λίγο οι σωτήριες επεμβάσεις του Γύπαρη   με αποκορύφωμα  την αποκρουση στο δυνατό σουτ του Ζυμβραγάκη μέσα από την περιοχή στην εκπνοή  του αγώνα,  έδωσαν τον  βαθμό στον Ιδομενέα.     .

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης, Βοηθοί: Αναστασάκης - Κουκλάκης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Ροδοκανάκης, Σοφιανόπουλος (65' Γιαννολάρης), Χαϊντούτης, Στεργίου, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Αγγέλου, Γαλεράκης (65' Ντρογκασβίλι), Λαφαζάνης (85' Καρατζάς).
Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γύπαρης, Αγιασμενάκης, Αφράτης, Καλαϊτζάκης, Χριστόπουλος, Νικολάου, Τρουλλινός (67' Μιχελάκης), Παπαδημητρίου (78' Πρέζια), Ντουντουνάκης (69' Καραταράκης), Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Βαϊγκούσης (86' Σπ. Μπιτζανάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις