6-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ

Βαριά ήττα για την ομάδα μας στην σούδα που δεν κατάφερε να φανεί αντάξια  του πρωτοπόρου Απόλλωνα ειδικά  στο δεύτερο ημίχρονο που είχε να αντιμετοπισει και την κούραση απο τον προημιτελικό της τετάρτης . Ο Γανωτής στο 15'   με σουτ άνοιξε το σκορ  αφού όμως είχε προηγηθεί φάουλ στον  Ζυμβραγάκη το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής  του αγώνα  και ο Μάνος Ψαράκης στο 44' έβαλαν τον Απόλλωνα με δύο γκολ μπροστά στο πρώτο μέρος. Μέσα σε λίγα λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης κρίθηκε και ουσιαστικά το παιχνίδι.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γανωτής με δύο γκολ στο 50' και το 53' (κάθετη Παπαδάκη), σημειώνοντας έτσι το πρώτο του χατ τρικ στα Χανιά.
Η ομάδα μας  μείωσε σε 4-1 στο 55' με τον Παγιαλάκη να ανατρέπει τον Παπαδάκη και τον Κατσιμπουρνά να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.
Στο 80' αποχώρησε με ενοχλησεις στο γόνατο ο Λιάσκας που είχε περάσει σαν αλλαγή και η ομάδα μας συνέχισε με παίχτη λιγότερο αφού  είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές τις και τους γηπεδούχους να σημειώνουν άλλα 2 γκολ  στο φινάλε με τον Κυτράκη στο 88΄ και  τον Ακ. Ψαράκη στο 90'.
Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Γαλάνης - Τσαπαρίδης
Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Ταταράκης, Γκούντελος (70' Γαλανίδης), Νταγκουνάκης, Καραμπινάκης, Κυτράκης, Γανωτής, Παπαδάκης, Μποντούρι (77' Μαραγκουδάκης), Καλαϊτζάκης (57' Τραγούδας), Μαν. Ψαράκης (73' Ακ. Ψαράκης)
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος (64' Λιάσκας), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος (57' Γιαννολάρης), Ζυμβραγάκης, Λαφαζάνης (57' Μπουντακόπουλος), Αγγέλου, Παπαδάκης (57' Γαλεράκης), Ντογκρασβίλι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις