2-2 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΖΥΜΒΡΑΓΑΚΗ

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στην Αγία Μαρίνα όπου ο Γρανίτης προηγήθηκε στο δεύτερο μέρος με 2-0 αντίθετα στην ροή του αγώνα , με την ομάδα μας  να βρίσκει λύσεις και να φτάνει στην ισοφάριση μέσα σε 6΄ λεπτά.
Ο Μαυρεδάκης προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα προς την εστία αυτή βρίσκει στα πόδια νου Νιαουνάκη και καταλήγει στα δίχτυα  στο 62' δίνοντας το προβάσισμα σε 1-0, ενώ επτά λεπτά μετά ο Κολομπάκης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0.

Η αντίδραση της ομάδα μας ήταν άμεση  ξεκινώντας  με τον Ντε Σόουζα να μειώνει σε 2-1 στο 70'  δέκα  λεπτά μετά την είσοδο του  και τον Ζυμβραγάκη να ισοφαρίζει με κεφαλιά 6 λεπτά αργότερα  στο τελικό 2-2 .
Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Αναστασάκης - Κανελάκης
Γρανίτης (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τερεζάκης, Κελαϊδής, Κατσαρός, Κουτουλάκης (85' Ψυλλάκης), Κρασουδάκης, Στρατουδάκης, Νικ. Μαυρεδάκης (72' Πατρικάκης), Ντόκο, Κοκάκης, Κολομπάκης, Καστρινάκης (77' Μπεριάδης)
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος (65' Λιάσκας), Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης, Κουργιαντάκης, Στεργίου, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Γαλεράκης (60' Ντε Σόουζα), Γιαννολάρης (80' Ντρογκασβίλι), Λαφαζάνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις