ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ 3-2 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Νίκη και πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Χανίων για την ομάδα μας με  3-2 επί του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ που είχε σε μεγάλα κέφια τον Γαλεράκη καθώς  με 2 ασίστ  έδωσε 2 γκολ σε Χριστόπουλο και Λιάσκα.
Ο Χριστόπουλος με μακρινό σουτ έβαλε μπροστά  στο σκορ την ομάδα μας (1-0) στο 24ο λεπτό μετά από ωραία ασίστ του Γαλεράκη. Πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, στο 41', Αθανασάκης ισοφάρισε (1-1) και μ' αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη "χτύπησε" με σουτ ο Γιαννολάρης στο 59' (2-1) και στο 67ο λεπτό (3-1)  με τον Λιάσκα  ξανά από τέλεια ασίστ του Γαλεράκη . Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Παπασηφάκης στο 83ο λεπτό. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ίκαρο Μουρνιών στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Χανίων.
Διαιτητής: Τρίγκας, Βοηθοί: Γαλάνης - Χάμπας
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Σοφιανόπουλος (80' Ροδοκανάκης), Στεργίου, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Γιαννολάρης (60' Λιάσκας), Λαφαζάνης (75' Ντρογκασβίλι), Γαλεράκης.
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Νικοάρα, Μουτζούρης, Αποστολάκης, Μητρόπουλος, Μαρνελάκης, Ζανάι, Μέμα, Ντεμάρκου (55' Σκαράκης), Αθανασάκης (70' Μπέσι), Παπασηφάκης, Καβράκης (80' Μπουρδάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις