2-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με ανατροπή κρίθηκε η "γειτονική" αναμέτρηση των Νεροκούρου, με την ομάδα μας  να επικρατεί του Ηρακλή  με σκορ 2-1 έχοντας σε μεγάλη μέρα  Ζυμβραγάκη & Μπουντακόπουλο. 

Το πρώτο μέρος είχε γκολ για τον Ηρακλή και ο Οκερέκε ήταν εκείνος που τον έβαλε μπροστά στο σκορ, με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας .
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά έχοντας την υπεροχή και  αρχικά στο 56' ο Αγγέλου ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή  και τέσσερα λεπτά αργότερα ο μικρός Μπουντακόπουλος πέτυχε την ολική ανατροπή με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή .


Ετσι η ομαδα μας  διατηρεί τα σκίπτρα της τέταρτης θέσης στην Α' κατηγορία, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής βρίσκεται λίγο πιο κάτω στην 7η.










Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης - Παναγόπουλος
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης (25' Αγγέλου), Ροδοκανάκης (46' Κουργιαντάκης), Στεργίου, Μπομπολάκης (70' Γαλεράκης), Μπουντακόπουλος, Ζυμβραγάκης, Λιάσκας (68' Γιαννολάρης), Χριστόπουλος
Hρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αμαξόπουλος, Μαθιουδάκης, Κωνσταντουδάκης, Τσιριβάκος, Παπαδημητρίου, Γιαννακούρος, Οκερέκε, Αυγέρος, Κουτράκης (70' Ματζοράκης), Μάνικος (80' Μυριδάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις