(Χ)ΑΜΕΝΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ(HL)























Ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α’ ΕΠΣΧ πραγματοποιήθηκε στις Μουρνιές, με την ομάδα μας να χάνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις όπου και ισοφαριστηκε .
Η ομάδα μας "κρατούσε" τη νίκη μέχρι και το 90ο λεπτό, οπότε και ο Κελαϊδής διαμόρφωσε με κεφαλιά το 1-1, μετά την κεφαλιά-πάσα από τον Δαμανάκη. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ χάρη στο τέρμα του Δασκαλάκη που σημειώθηκε στο 33’.

Είχαμε  την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  και  τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, αφού δύο φορές σημάδεψαμε τα δοκάρια της εστίας του Μινώταυρου σε προσπάθειες του Παπαδάκη στο 62’ και το 71’ και 2 φορές ο Καλοριζίκακης  είπε όχι σε τετ α τετ  του Παπαδάκη στο 42΄ και στο πολύ  δυνατό σουτ του Χαλιβελάκη στο 30΄ έξω από την περιοχή καθώς και ένα πέναλτι που ζητήθηκε στο 55 '( 4.27' στο βίντεο) σε μαρκάρισμα του  Παπαδάκη μέσα στην περιοχή με τον Ρέφερι να δείχνει παίζετε.  
Πάντως θα  μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη στην τελευταια φάση του αγώνα όταν το σουτ του Χρυσού απομάκρυνε ο Κελαιδής  με υπερπροσπάθεια πάνω στην γραμμή. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ  ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ.ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΥΜΒΑΝ  

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Γαλάνης - Τσιλίκας
Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Καλοριζικάκης, Ρουσάκης, Δαμανάκης, Κελαϊδής, Θάνος (84’ Ζαγκουντίνος), Μανωλεδάκης, Μανταδάκης, Καλαϊτζάκης (68’ Τζαγκαράκης), Μπούχλης (72’ Γκιούλα), Παπαδάκης, Βουρτσάνης (58’ Τιχομίροφ)
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Χριστόπουλος, Στεργίου (86’ Χρυσός), Ζυμβραγάκης, Χαλιβελάκης (53’ Κρασάκης), Πετράκης (81’ Καρατζάς), Παπαδάκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Λάκκας,Μεγαλακάκης,Σοφιανόπουλος,Μπομπολάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις