1-2 ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και δίνοντας βάρος  στον Κυριακάτικο αγώνα του Πρωταθλήματος  με αντίπαλο τον Τιτάν η ομάδα μας δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού  χάνοντας 1-2 από τον Ηρακλή Νεροκούρου. Στο 44’ ο Τσιριβάκος έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 60’ ο Χαϊντούτης αποβλήθηκε για την ομάδα μας με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα  για επικίνδυνο παίξιμο.

Δύο λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο Νικολόπουλος με φάουλ σημείωσε το 0-2, ενώ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-2 ο Χαλιβελάκης στο 71’. Ο Ηρακλής είχε δοκάρι στο 90’ με τον Παπαδημητρίου.


Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης - Πατσουράκης
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Λάκας, Κρασάκης (70’ Δασκαλάκης), Σοφιανόπουλος (25’ λ.τρ. Χαϊντούτης), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Κουβάτσης, Ζυμβραγάκης, Στεργίου, Καρατζάς (75’ Χριστόπουλος), Χαλιβελάκης, Χρυσός (75’ Μεγαλακάκης).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Νιαουνάκης,Νιαφας,Βογιατζής.
Hρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Κοντόπουλος (90’ Λαφαζάνης),  Κακάρας, Κουτράκης, Παπαδονίκολας, Τσιριβάκος, Ανδρ. Παπαδημητρίου, Γ. Παπαδημητρίου (70’ Παντελάκης), Νικολόπουλος (74’ Παπαδάκης 76’ λ.τρ. Κουτούζος), Γιαννακούρος, Αμαξόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις