4-0 ΤΟΝ ΤΙΤΑΝ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

4-0 τον Τιτάνα με πολύ καλή εμφάνιση  στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ομάδα μας έτσι διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης, σταματώντας το σερί νικών των φιλοξενούμενων. 
Στο 35’ ο Κατσιμπουρνάς έκανε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ του Χριστόπουλου, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ,ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΝΑΣ 


Στην επανάληψη η ομάδα μας με πρωταγωνιστές τον Πετράκη και Κατσιμπουρνά ήταν ακόμη καλύτερη και σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Στο 50’ ο Πετράκης έκανε το 2-0 με επαγγελματικό  πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ζυμβραγάκη και στο 65’ ο ίδιος πάλι με ωραίο σλάλομ μέσα στην περιοχή και ιδανικό πλασέ  το 3-0 . Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε  ο  Κατσιμπουρνάς  στο 75΄ πάλι με καρφωτή κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου, Δασκαλάκης, Κουβάτσης, Χριστόπουλος,  Ζυμβραγάκης, Πετράκης (68’ Μεγαλακάκης), Χαλιβελάκης (60’ Κρασάκης 75’ λ.τρ. Βογιατζής), Χρυσός (60’ Καρατζάς), Κουργιαντάκης.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Λακκας,Σοφιανόπουλος,Τόλιας
Τιτάν (Παναγιώτης Παλαθούρας): Φραγκούλης, Τζομπανάκης, Σερενάι, Μαρκουλάκης (11’ λ.τρ. Δρίβαλος (66’ Ανδρ. Μανουσάκης), Κουνδουράκης, Μανανεδάκης, Πατσαρίκας (74 ‘ Βογιατζάκης), Γ. Μανουσάκης (63’ Σπαθαράκης), Ποντίκας, Κουτσουπάκης, Μαρινάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις