0-2 ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ


Η ομάδα μας πέρασε και από το Κολυμπάρι στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον  Μινώταυρο στους 26 βαθμούς.
Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Παπαδάκης ήταν ο σκόρερ του 0-1 στο 25', καθώς πήρε την απόκρουση του Μπλαμπέμη μετά από σουτ του Ζυμβραγάκη.
Το τελικό 0-2 έγινε στο 69' με τον Κρασάκη να δίνει την ασίστ στον Στεργίου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ποσειδώνας ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Ομπάνορ για δυνατό μαρκάρισμα.

Διαιτητής: Κανελάκης 
Βοηθοί: Μαρκετάκης-Μισαηλίδης
Ποσειδών Κ. Ρ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μπλαμπέμης, Τσότσος, Πολάκης (80' Δάσκαλος), Καραγκούνης, Κομπογεννητάκης, Λιανιδάκης (65' Μαραγκουδάκης), Αν. Κολομπάκης (75' Μαριανάκης), Ζντράβκοβιτς, Σπ. Κολομπάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Ομπανορ
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης (55' λ.τρ. Κρασάκης), Χαϊντούτης, Δασκαλάκης, Μπομπολάκης, Πετράκης (83' Καρατζάς), Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Παπαδάκης (80' Χρυσός), Στεργίου
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Βογιατζής,Χαλιβελάκης ,Λάκκας,Νιαφας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις