1-0 ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ(HL)

Για τέταρτο παιχνίδι αήττητη συνεχίζει η ομάδα μας , καθώς σ’ αυτό το καρέ αγώνων έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Το τελικό σκορ του ματς διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.
Συγκεκριμένα, στο 22’ ο Πετράκης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0  με την ομάδα μας να έχει τις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ ,αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο λίγο η αστοχία λίγο οι σωτήριες επεμβάσεις του νεαρού Καλαμαρίδη  ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα μας στο 50΄ λεπτό  καθώς και ένα δοκάρι στο 55’ με τον Δασκαλάκη κράτησαν τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα .


Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς Κρασάκης, , Δασκαλάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης (75’ Στεργίου), Πετράκης (75’ Κουργιαντάκης), Χαλιβελάκης (55’ Γαλεράκης), Παπαδάκης (80’ Καρατζάς).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Λέκκας,Νιάφας,Μεγαλακάκης.
Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Καλαμαρίδης, Καραβοκύρης, Ασκητίδης (83’ Νικολαΐδης), Μουτζούρης, Σάμπα, Ζανής, Βασιλείου (55’ Μασταντωνάκης), Χαραλαμπάκης, Νίκολλι, Μανωλεδάκης (65’ Σκαρπέτης), Δημητρίου (55’ Λέκκας).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις