ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ομάδα μας με τη μαχητικότητά της έβαλε δύσκολα στον Αρη, αλλά στο τέλος δεν άντεξε, παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Ο Αρης μπήκε μπροστά στο σκορ στο 26′ με το διαγώνιο σουτ του Βαρδάκη, αλλά στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Ζυμβραγάκης έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Αρη όμως ανασυντάχθηκε γρήγορα και 10 λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Μανώλη Λιάσκα που σκόραρε απέναντι στην πρώην του ομάδα.
Το ματς παρέμεινε ανοιχτό με την ομάδα μας να αγγίζει την ισοφάριση και τον Αρη το τρίτο γκολ για να κλειδώσει το διπλό. Τελικά αυτός που πέτυχε τον στόχο της, ήταν η ομάδα της Σούδας που σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Φώτη Τσίγκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Ο Αρης είχε την ευκαιρία στο τέλος να πετύχει και τέταρτο γκολ, καθώς ο Γεωργιακάκης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Τραχίλης απέκρουσε.
Ικαρος Μουρνιών-Αρης Σούδας 1-3 Α’ΕΠΣΧ: 11η αγωνιστική Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Λογαρίδης – Μαρκάκης Σκόρερ: 48′ Ζυμβραγάκης/26′ Βαρδάκης, 58’Μ.Λιάσκας, 90+2′ Τσίγκας Φωτ. Αποβολές:-
Συνθέσεις: Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Νταμαδάκης, Μπομπολάκης, Λαφαζάνης, Χαϊδεμενάκης (82′ Δασκαλάκης), Αρτσιδάκης, Ζυμβραγάκης, Γελασάκης, Χριστόπουλος, Νιολάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (73′ Κελέση).
Αρης Σούδας (Στέλιος Κουκουδάκης): Κούλλα, Μανταδάκης (62′ Μαρκαντωνάκης), Βαρδάκης, Σελινιωτάκης, Σούλιαρης, Ροκάκης, Στρατουδάκης, Λιάσκας Βασ. (81′ Κονταράκης), Τσίγκας Κωσ. (78′ Γεωργιακάκης), Τσιμπρικίδης, Λιάσκας Μαν. (81′ Τσίγκας Φωτ.)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις