ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕ 5-0 (PIC- VID)

Mόλις στο 1ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν από την παράλληλη σέντρα του Γιάννη Ταπανάρη, ο αδερφός του Σωτήρης, δε μπόρεσε από πολύ κοντά να βρει τη μπάλα. Στο 18′ ο Καζάς μάζεψε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σαριδάκη και στο 24΄ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Μανουσάκης έβγαλε με ωραία κάθετη του Σωτήρη Ταπανάρη τετ α τετ, αλλά εκείνος πλάσαρε άουτ.
Η ομάδα μας είχε κεφαλιά του Αγγέλου άουτ αργότερα στο 30′, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 38′ σε φάση διαρκείας απείλησε ξανά με τον Κελάκη να πέφτει στα πόδια του σωτήρια τελευταία στιγμή.
Στο 66′ από πάσα του Ταπανάρη, ο Κοπανάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο αρχηγός, Μανουσάκης για το 1-0. Στο 73′ από κάθετη του Ταπανάρη, ο Σαριδάκης πέτυχε το 2-0.
Στο 86′ ήταν η σειρά του Παπαδάκη να βγει σε θέση βολής και να κάνει το 4-0 μετά από ασίστ του Μακράκη, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα από κάθετη του Ανδρεαδάκη, ο Ταπανάρης πέτυχε ένα ακόμα γκολ για το τελικό 5-0.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Βράγκου Κ.
Πανακρωτηριακός (Βασίλης Παπαδάκης): Χατζηδάκης, Μακράκης, Μπικάκης, Κελάκης, Τσαρτσίου (87′ Βαλάσης), Παπαδάκης, Μανουσάκης (87′ Καλλέργης Ιακ.), Σαριδάκης (79′ Ανδρεαδάκης), Ταπανάρης Σ. (60′ Λαμπρινός), Ταπανάρης Ι., Κοπανάκης.
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Κουργιαντάκης, Ζντράβκοβιτς, Νταμαδάκης (60′ Αρτσιδάκης), Νιολάκης, Μπομπολάκης, Λαφαζάνης (78′ Γελασάκης), Αγγέλου, Ζυμβραγάκης (85′ Παπαδοκωνσταντάκης), Κελέση (78′ Χαϊδεμενάκης), Χριστόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις