ΠΑΛΕΨΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ & ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 4-3 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Ματς με πολλά γκολ και θέαμα στο Καστέλι με το Νέο Κισσαμικό να προηγείται και την ομάδα μας να απαντάει χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.
Το συγκρότημα του Λευτέρη Βεστάκη προηγήθηκε 1-0 με τον Μπαμπούλια στο 27′ απο εκτέλεση κόρνερ που προήλθε απο λανθασμένη απόφαση αφου πρώτα είχε προηγηθεί οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο Β βοηθός αλλα και η μπάλα βγήκε απο τα πόδια του επιθετικού που εκβίασε πέναλντι χωρίς να τιμωρηθεί που σημαίνει κίτρινη και ελέυθερο λάκτισμα ή αουτ όχι κόρνερ....
Παρόλα αυτα ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να ισοαφαρίσει σε 1-1 με τον Χαϊδεμενάκη να κατεβάζει την μπάλα απο σέντρα του Ζυμβραγάκη και να την στέλνει στα δύχτια . Στο 39′ με τον Μανώλη Λουβιτάκη ο Νέος Κισσαμικός προηγήθηκε ξανά αυτή τη φορά με 2-1 σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επάνάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50′ ο Κελέσης ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα μας με τον Γιάννη Λουβιτάκη να ξαναδίνει προβάδισμα στο 63′ με 3-2 για την ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη φάση στην οποία έχει προηγηθεί φάουλ στον αμυντικό της ομάδα μας Αργυρίου. Στο 68' ο Νιολάκης που μώλις είχε περάσει αλλαγή έχασε μοναδική ευκαίρια να ισοφαρίσει με τον Μαστοράκη να αποκρούει τετ-τα-τετ. Ετσι και ενώ η ομάδα πίεζε για την ισοφάριση ρισκάροντας στο 78′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων (4-2) με τον Μανώλη Λουβιτάκη και πάλι για να έρθει στο 90′ ο Ανδρέας Νιολάκης να διαμορφώσει το τελικό 4-3. Η ομάδα μας εχει παράπονα από τον Β βοηθό Κελαϊδή για τις λανθασμένες αποφάσεις του οι οποιες όλες ήταν κατά της ομάδας και έκριναν το αποτέλεσμα στο καστέλι.
Α’ ΕΠΣΧ: 12η αγωνιστική Γήπεδο: Καστέλι Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί : Χατζηδάκης-Κελαϊδής Σκόρερ: 27′ Μπαμπούλιας, 39′ , 78′ Λουβιτάκης Μ. 63′ Λουβιτάκης Ι. /29′ Χαϊδεμένακης, 50′ Κελέση, 94′ Νιολάκης Αποβολές: –
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Σημαντηράκης, Καρεφυλλάκης, Λουβιτάκης Ι. Ζαχαριάδης, Λουβιτάκης Εμ. (86′ Μπέλμπα) Ντότα, Αλκούρτι (63′ Ανδρονικίδης), Νάστο, Μπρεδάκης, Μπαμπούλιας (81’Ψωματάκης).
Ίκαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Καστρινάκης, Αργυρίου, Μπομπολάκης, Λαφαζάνης, Χαϊδεμενάκης (60′ Νιολάκης), Αρτσιδάκης,Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Κουργιαντάκης (70΄Παπαδοκωνσταντάκης), Κελέση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις