ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕ 0-3 (PIC-VID)

Νέα ήττα για την ομάδα μας που πάλεψε μετά το 0-1 , καθώς το διάστημα μεταξύ 35ου και 60ού περίπου λεπτού είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσεί το σκορ.
Ωστόσο αντί να γίνει το 1-1… έγινε το 0-2 για τον Μινώταυρο ο οποίος μέχρι το τέλος του αγώνα θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ένα ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Καυκαλάς στο 14’, για να ακολουθήσουν τα άλλα δύο στο 64’ από τον Νταγιάκο ο οποίος κέρδισε την μπάλα από τον Αργυρίου και σημάδεψε σωστά και στο 74’ από τον Κουκάκη μετά το από ατομική προσπάθεια.
Η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει σκοράρει με τον Αγγέλου ο οποίος πρωταγωνίστησε σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες. ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
10’ Απειλεί ο Μινώταυρος με τον Κοκάκη που σουτάρει πάνω στον Καζά, για να διώξει σε κόρνερ. 12’ Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ από τον Καυκαλά η μπάλα περνά άουτ. 13’ Ο Περδικάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ απειλεί τον Καζά που μαζεύει. 14’ (0-1) Σέντρα από τον Περδικάκη, η μπάλα στον Καυκαλά που αφού τη σταματά με το κεφάλι με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Μινώταυρο. 21’ Ο Περδικάκης δοκιμάζει μακρινό σουτ, ο Καζάς σε κόρνερ. 26’ Σέντρα προς τον Καυκαλά που από κοντινή απόσταση πλασάρει άουτ. 36’ Πρώτο σουτ στο ματς για τον Ικαρο. Ο Αγγέλου στέλνει τη μπάλα άουτ. 39’ Ο Ζυμβραγάκης παίρνει τη μπάλα από τον Χριστόπουλο, κάνει τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Αγγέλου περνά άουτ. 43’ Καλή φάση για τον Ικαρο. Η μπάλα φτάνει στα πόδια του Αγγέλου ο οποίος από πολύ κοντά δε σουτάρει με δύναμη και ο Λαζαρίδης μαζεύει. 50’ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κελέση η μπάλα φεύγει μόλις έξω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη. 58’ Ο Αγγέλου βγάζει μόνο απέναντι στον Λαζαρίδη τον Κελέση, που σουτάρει άστοχα. 62’ Απευθείας φάουλ από τον Χριστόπουλο, άουτ. 63’ Φάση μετά από ώρα για τον Μινώταυρο. Από εκτέλεση κόρνερ ο Θάνος από κοντά δεν μπορεί να κάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε. 64’ (0-2) Ο Νταγιάκος κερδίζει τη μπάλα από τον Αργυρίου και με κοντινό πλασέ κάνει δύο τα τέρματα του Μινώταυρου. 67’ Ευκαιρία με τον Γιαννουδάκη που σουτάρει προς την εστία του Ικάρου, αποκρούει ο Καζάς. 68’ Ο Περδικάκης πασάρει στον Γιαννουδάκη που πλασάρει για ν’ αποκρούσει σε κόρνερ ο Καζάς σωτήρια. 70’ Σέντρα σουτ από τον Γιαννακίδη η μπάλα παίρνει φάλτσα και βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και μετά καταλήγει άουτ. 74’ (0-3) Ο Κουκάκης παίρνει τη μπάλα και με ατομική προσπάθεια περνά και την αντίσταση του Καζά και σουτάρει εύστοχα στην ανυπεράσπιστη εστία του. 81’ Ο Κουκάκης πασάρει στον Γεωργιακάκη που βρίσκεται απέναντι από τον Καζά αλλά σουτάρει πάνω του, στη συνέχεια της φάσης ο Κουκάκης ξαναπαίρνει τη μπάλα και προσπαθεί να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα του Ικάρου, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. 82’ Ο Γιαννουδάκης βρίσκει τον Κουκάκη, που μπαίνει στην περιοχή, σουτάροντας πάνω στον Καζά. 90+1’ Ο Γιαννουδάκης συνεργάζεται με τον Ανδρουλάκη, που κάνει το σουτ και ο Καζάς αποκρούει.
Διαιτητής: Κασσελάκης. Βοηθοί: Κομισοπούλου – Τίκας
Ικαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Νταμαδάκης, Αργυρίου (69’ Κουργιαντάκης), Μπομπολάκης, Αγγέλου, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Αρτσιδάκης (54’ Καστρινάκης), Ζντράβκοβιτς, Σταμενίτης (54’ Νιολάκης), Κελέση (69’ Γελασάκης)
Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Λαζαρίδης, Κοκολάκης (66’ Γιαννουδάκης), Θάνος, Νταγιάκος, Πέτικας, Κοκάκης (54’ Ανδρουλάκης), Περδικάκης (71’ Κουκάκης), Σελινιωτάκης (54’ Γεωργιακάκης), Γιαννακίδης (71’ Δουλάς), Κοκολαντωνάκης, Καυκαλάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις