ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕ MVP ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ(PIC-VID)

Μετά από 7 αγωνιστικές η ομάδα μας καταφέρνει να σπάσει το ρόδι και μάλιστα με μία πολύ σημαντική νίκη. Ανέβηκε έτσι στους 3 βαθμούς, όσους έχει και ο Ποσειδών. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά και μόλις στο 3′ από γύρισμα του Αρτσιδάκη, ο Χριστόπουλος άνοιξε από κοντά το σκορ. Ο Ποσειδών αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 18′ πέναλτι που κέρδισε ο Μιχαλόπουλος και εκτέλεσε ο Κώστας Τσίτας (1-1).
Μέσα σε δέκα λεπτά στη συνέχεια και οι δύο ομάδες άγγιξαν δεύτερο γκολ. Στο 25′ σε διπλή φάση ο Τσίτας ξανά και ο Μιχαλόπουλος σε δεύτερο χρόνο (επενέβη σωτήρια ο Αργυρίου) δε μπόρεσαν να δώσουν προβάδισμα. Στο 34′ για την ομάδα μας ο Καστρινάκης έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Πρώτα στο 55′ ο Μπομπολάκης είχε χαμένο τετ α τετ για τον Ικαρο, για να πετύχει τελικά το 2-1 στο 70′ ο Νιολάκης απο εξεραιτική ασίστ του Χριστόπουλου.
Στο 80′ κοντά σε γκολ πλησίασε και ο Αρτσιδάκης με τον Βροντάκη να αποκρούει τετ τα τετ, ενώ μεγάλη φάση απώλεσε στο 87′ και ο Μητσώνης για τον Ποσειδών που πλάσαρε με τον Καζά να του λέει όχι.
Ικαρος (Μάνος Καλαμπακάκης): Καζάς, Καστρινάκης, Κουργιαντάκης, Αργυρίου, Αρτσιδάκης, Μπομπολάκης, Λαφαζάνης, Χριστόπουλος (90′ Ιατρού), Γελασάκης, Νιολάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (55′ Τοντινίδης).*Απουσίαζε ο Γιάννης Μαρκάκης από τον πάγκο λόγο τιμωρίας.
Ποσειδών Τσικ. (Γιώργος Ζερβουδάκης): Βροντάκης, Καραγιαννίδης, Χρυσός, Κοκολογιάννης, Λεβάκης, Μίχος, Βροντάκης Αντ., (80′ Δόβελος), Τσίτας Π., Τσίτας Κ. (75′ Χατζηδάκης), Μιχαλόπουλος, Μητσώνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις