ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 2-1 (PIC-VID)

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ηρακλή Νεροκούρου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Νεροκούρου με αρκετή ένταση, πάθος και νεύρα από τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Γιαννακούρο, μπαίνοντας από νωρίς σε θέση… οδηγού.
Η ομάδα μας ανέβασε τις γραμμές της στη συνέχεια και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο.
Με σκόρερ τον Παπαδοκωνσταντάκη στο 34’ καταφέραμε την ισοφάριση , δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ζήτησε κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Μιχάλη Παπαδάκη ως τελευταίος παίχτης πάνω στον Νιολάκη στο 61’, κάτι το οποίο προκάλεσε ένταση στην κερκίδα και ολιγόλεπτη διακοπή.
Ο Ηρακλής Νεροκούρου προσπάθησε με ατομικές ενέργιες στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, όμως η ομάδα μας α αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, αφού στις καθυστερήσεις σκόραρε και πήρε τη νίκη.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ και από μπέρδεμα που υπήρξε στην άμυνα του Ηρακλή, ο Ξενάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας.
Ίκαρος Μουρνιών-Ηρακλής Νεροκούρου 2-1
Α’ ΕΠΣΧ: 9η αγωνιστική Γήπεδο: Νεροκούρου
Σκόρερ: 34′ Καστρινάκης, 90+2′ αυτ. Ξενάκης/ 11′ Γιαννακούρος Διαιτητής: Κασσελάκης Βοηθοί: Κοτσιφάκης, Καντεράκη Συνθέσεις: Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Αρτσιδάκης (89′ Ιατρού), Λαφαζάνης, Αργυρίου (35′ λ.τρ.Κουργιαντάκης), Καστρινάκης, Μπομπολάκης, Γελασάκης, Κελέση (46′ Νταμαδάκης), Χριστόπουλος, Νιολάκης (89′ Νέτσο), Παπαδοκωνσταντάκης (89′ Τοντινίδης).
Ηρακλής Νερ. (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Σφακιωτάκης, Παπαδάκης Μ., Κωνσταντουδάκης, Κοντόπουλος, Ξενάκης, Γκόντζος, Παπαδάκης Α (90′ Μαλλιαρός)., Μαρκουλάκης, Μυριδάκης, Γιαννακούρος, Πατελάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις