ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 5-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ (VID)

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα από νωρίς πάντως για την ομάδα μας μετά την αποβολή του Αρτσιδάκη για μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης, αφήνοντας έτσι την ομάδα από το 16′ με 10. Ο Ιδομενέας αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ στο επόμενο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Βαρουξάκη .
Τρία λεπτά μετά πήρε σειρά ο αδερφός του Νεκταρίος και από κάθετη του Ντινάι πλάσαρε για το 0-2, για να πάρει ξανά τη σκυτάλη ο Γιάννης στο 24′ με ατομική ενέργεια για το 0-3. Ο Ιδομενέας κέρδισε πέναλτι στο 26′ με τον Γιάννη και ο βενιαμίν της οικογένειας, Βελισάριος που το ανέλαβε είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, με τον Γκιούλα να πετυχαίνει τελικά το 0-4 λίγο μετά στο 29 ‘ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντινάι.
Τα πάντα είχαν κριθεί έτσι από το πρώτο μέρος και απλά στο δεύτερο ο Γιάννης Βαρουξάκης με το δεύτερο δικό του γκολ στο 75′ μετά από ασίστ του Νεκταρίου, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Καζάς, Δασκαλάκης, Κουργιαντάκης, Γεωργαντάς, Αρτσιδάκης, Μπομπολαλής, Νέτσο(46′ Τοντικίδης), Χριστόπουλος, Χαϊδεμενακης (75′ Νικολάκης), Γελασάκης, Ιατρού (46′ Νταμαδάκης).
Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Μερόλλι (52′ Τρουλινός), Σταφυλαράκης (63′ Μπιτζανάκης), Λαμπάκης, Ξεκουκουλωτάκης (46′ Κανελάκης), Γκιούλα, Βαρουξάκης Β., Βαρουξάκης Ι., Βαρουξάκης Ν., Ντινάσου (63′ Μπιτζανάκης) ), Ζαγκουντίνος (46′ Ορφανίδης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις