ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ(VID)

Η ομάδα μας με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Μανώλη Παπαδάκη κέρδισε εντός έδρας 2-1 την ΑΕ Κυδωνίας. Με γκολ στο τελευταίο τέταρτο από τον Παπαδάκη Μανώλη, φτάσαμε τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα πιάνοντας στην βαθμολογία την ΑΕ Κυδωνίας στους 12 βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 15′, όταν ο Χαϊντούτης εκμετελλέυτηκε την πορεία της μπάλας ύστερα από κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βροντάκη με δυνατό σουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 30′, με τον Καλογεράκη να πλασάρει σε κενή εστία ύστερα την επιστροφή της μπάλας από το δοκάρι σε σουτ του Σοφούλη μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της εξέδρα οτι ο σκόρερ ήταν σε θέσει οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας έφτασαν σε ακόμη ένα τέρμα με τον Παπαδάκη στο 75′. Ο επιθετικός μας κατάφερε να αποσπάσει την μπάλα από τον Βροντάκη, ύστερα από άσχημο γύρισμα της μπάλας προς τον τερματοφύλακα της ΑΕ Κυδωνίας και “έγραψε” το τελικό 2-1.
Σημαντικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους είχαν οι Τρικουνάκης και Τζαμπάτζοφ, όπου αμφότεροι σημάδεψαν το αντίπαλο δοκάρι στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά. Από την άλλη η τελευταία σημαντική ευκαιρία προήλθε από τα πόδια του Χριστόπουλου στο 85′, με τον Βροντάκη να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Οβάκογλου, Ξενάκη
Ίκαρος (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Νιολάκης, Λαφαζάνης, Κουργιαντάκης, Καστρινάκης, Μπομπολάκης, Λιάσκας Β. (80′ Κοκολαντωνάκης), Χριστόπουλος, Χαιντούτης (65′ Λιάσκας Εμ.), Γαλεράκης (65′ Παπαδοκωνσταντάκης), Παπαδάκης (90′ Σκιτζής).
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης, Τρικουνάκης, Σοφούλης, Κούκης (60′ Τσακωνάκης), Κοντορινάκης, Μαρινάκης (85′ Κοκολάκης), Γιακουμάκης, Πλατινάκης, Καλογεράκης (75′ Κοπάτσι), Τζαμπάτζοφ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις