ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΝΙΑΟΥΝΑΚΗ (PIC-VID)

Η ομάδα μας πήρε την πρόκριση στα πέναλτι σε βάρος του Παγχανιακού / ΔΑΑΟΧ με 5-3 μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους τόσο στην κανονική διάρκεια (1-1), όσο και στην ημίωρη παράταση (2-2), με την ομάδα μας να παίρνει τελικά την πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα με τον Νιαουνάκη να αποκρούει το πρώτο πέναλτι του Ζανή.
Oι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με προσωπική ενέργεια του Οκερέκε. Η αντίδραση ήταν άμεση και δέκα λεπτά μετά στο 14′, ο Χαϊντούτης που ήταν και ο κορυφαίος για την ομάδα μας είδε τη μπάλα να του στρώνεται από απομάκρυνση της άμυνας και με ευθύβολο συρτό σουτ έκανε το 1-1.
Αυτό ήταν και το σκορ το οποίο έμεινε από πολύ νωρίς μέχρι το 90′, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί, στο πρώτο λεπτό ο Γαλεράκης με ατομική ενέργεια και διαγώνιο δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας.
Για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, ισοφάρισε με μακρινό σουτ στο 105′ ο Μπέσι, ενώ λίγο νωρίτερα ο Παπαδάκης είχε την ευκαιρία να τελειώσει το μάτς αλλα το σουτ του ύστερα απο σέντρα ακριβείας του Γαλεράκη κατέληξε στο δοκάρι . Μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι στάθηκε ο Αγγελος Ζανής , αφού ο Νιαουνάκης τουτ είπε στοπ χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα μας.
πέναλτι: Κουργιαντάκης 1-0 Ζανής απόκρουση Νιαουνάκη Λαφαζάνης 2-0 Οκερέκε 2-1 Παπαδάκης 3-1 Καλογρίδης 3-2 Γαλεράκης 4-2 Σταθινάκης 4-3 Χαϊντούτης 5-3 ΦΩΤΟ :ATHLITIKO
Διαιτητής: Σινιοράκης Βοηθοί: Γιαννουλάκης – Κοτσιφάκης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Καστρινάκης, Παπαδάκης, Χριστόπουλος (75′ Νταμαδάκης), Μπομπολάκης (85′ Σκιντζής), Νιολάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (55′ λ.τρ. Αγγέλου), Αργυρίου (65′ Γαλεράκης), Λιάσκας Μ. (75′ Λαφαζάνης)
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Κουράκης, Βαρανάκης (46′ Αρτίν), Γεωργανάς, Κιουρτσίδης, Ζανής, Μουσταφά, Μπέσι, Καλογρίδης, Μαυρομμάτης (75′ Σταθινάκης), Πιπεράκης (85′ Κορκίδης), Οκερέκε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις