ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 0-4 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ (VID)

Δεν έκλεισε καλά το 2022 για την ομάδα μας, που έχασε στα Νεροκούρου απο τον Αρη Σούδας με 4-0, που είχε μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπαθανασίου. Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες απείλησαν μονάχα με κάποια μακρινά σουτ, στο 14′ με τον Ροκάκη και στο 18′ με τον Παπαδάκη, με τις προσπάθειες τους να μην βρίσκουν στόχο.
Στο 25ο λεπτό έπειτα από εντυπωσιακή ενέργεια του Παπαθανασίου που “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα, ο μεσοεπιθετικός του Άρη Σούδας έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, με τον Φώτη Τσίγκα με πλασέ γράφει το 0-1. Στο 30′ ο Κώστας Παπαθανασίου έκλεψε τη μπάλα από αριστερά, έκανε ωραία κούρσα και αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νιαουνάκη για το 0-2, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο. Στο 32′ η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, με την κεφαλιά του Μάνου Παπαδάκη να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοκκαλά. Στο 38′ ο Ροκάκης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Νιαουνάκης έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα μας απείλεισε στο 40′ με τον Παπαδάκη σε κόντρα επίθεση, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια, όπως είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 στο 41′, όταν ο Γαλεράκης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κοκκαλά.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Μαρκαντωνάκης απείλησε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ , που πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κοκκαλά. Στην συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε, με την ομάδα μας να προσπαθεί να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αποτελέσματος και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Αγγέλου στο 72′ που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, με τον επιθετικό μας να σπαταλά μια ακόμη ευκαιρία στο 73′, με το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να περνά εκτός εστίας. Κάπου εκεί μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν χάνεις τις ευκαιρίες σου, θα δεχθείς γκολ. Έπειτα από βαθιά μπαλιά του Σούλιαρη από αριστερά, ο Παπαθανασίου μπήκε ωραία στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-3 στο 74′, κλειδώνοντας οριστικά το τρίποντο. Στο 89′ ο Άρης πέτυχε και 4ο γκολ με ωραίο κοντρόλ και σουτ από τον Μανταδάκη, που έγραψε το τελικό 0-4.
Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Αναστασάκης – Λογαρίδης Σκόρερ:25′ Τσίγκας Φ., 30′, 74′ Παπαθανασίου, 87′ Μανταδάκης Συνθέσεις:
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Λαφαζάνης (67′ Χαϊντούτης), Νιολάκης, Καστρινάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος (67′ Κοκολαντωνάκης), Λιάσκας Β. (76′ Λιάασκας), Παπαδάκης, Γαλεράκης (67′ Αγγέλου), Μαρκαντωνάκης (76′ Αρτσιδάκης).
Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Κοκκαλάς, Μαλαμάς(85′ Μαυρομάτης), Μπακογιάννης, Κονταράκης, Πλανάκης, Σούλιαρης, Ροκάκης (89′ Προκοπάκης), Στρατουδάκης, Παπαθανασίου, Τσίγκας Φ., Τσίκας Κ. (80′ Μανταδάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις