ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ 2-1 ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ (PIC-VID)

Η ομάδα μας συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΧ, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπάθας με 2-1 στο γήπεδο των Νεροκούρου, προσπερνώντας την και στην βαθμολογία. Έτσι έφτασε τους 15 βαθμούς και την 6η θέση με ένα λιγότερο ματς, ενώ η Σπάθα παρέμεινε στους 13.
Ο Μαρκαντωνάκης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο 33ο λεπτό μετά από ασίστ του Παπαδάκη, με το 1-0 να παραμένει έως και την λήξη του πρώτου μέρους αφού οι ομάδα μας σπατάλησε για άλλη μια φορά αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το μάτς. Μετά την επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65′, ο Χριστόπουλος με σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη .
Η Σπάθα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Αναστασόπουλο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ, όμως δεν έφτανε για να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.
Ίκαρος Μουρνιών – Σπάθα 2-1 Γήπεδο: Νεροκούρου Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Λογαρίδης-Βράγκου Αικ. Σκόρερ: 33′ Μαρκαντωνάκης, 66′ Χριστόπουλος/90+1′ Αναστασόπουλος
Ίκαρος Μουρνιών(Γιάννης Μαρκάκης): Νιανουνάκης, Κουργιαντάκης, Νιολάκης, Καστρινάκης, Μαρκαντωνάκης, Κοκολαντωνάκης(63′ Λιάσκας Β.), Λαφαζάνης, Χριστόπουλος(78′ Νταμαδάκης), Μπομπολάκης, Γαλεράκης(72′ Λιάσκας Μ.), Παπαδάκης
Σπάθα(Άλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Καραγιώργος, Βελής(67′ Κανελλάκης), Ροδοκανάκης, Κρασουδάκης, Λαζάρ(73′ Ταγιάρι), Κουρινός, Σουχλάκης, Μαριανάκης, Αναστασόπουλος, Βαρουξάκης Ν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις