ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο REFEREE ΣΤΟ 43' (VID)

Λόγο των ημερών και με πολύ ένδειξη χιούμορ δίχως να μπορούμε να διαχειρηστούμε διαφορετικά τις χθεσινές αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα μας που έδειξε για πολλοστή φορά το μένος του απέναντι στην ομάδα μας σας χαρίζουμε την παραπάνω εικόνα.
Για την ιστορία ο Μινώταυρος από το 61' μέχρι το 72', κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-3) με 2 γκολ από τον Βασίλη Γιαννουδάκη, ενώ η ομάδα μας αγωνιζόταν με 8 παίκτες για πάνω από ένα ημίχρονο λόγω αποβολών. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό χωρίς ένταση,με ωραίες φάσεις μέχρι λίγο πρίν το φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα μέχρι το 43΄ και τις αποβολές της ομάδας μας. Όλες ουσιαστικά για ύβρεις προς τον διαιτητή (που μόνο αυτός άκουσε )σύμφωνα με τα οσα έγραψε στο φύλλο αγώνα και ενω είχε κάνει παρατήρηση στο πάγκο μας 3΄λεπτά πριν λέγοντας την φράση (άμα θέλω να χαλάσω το παιχνίδι θα βγάλω 5 κόκκινες), ενώ υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή. Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε σκορ. Στο 35′ καταγράφηκε η πρώτη αποβολή, με τον Λιάσκα. Ακολούθησε η διακοπή και μετά την επανέναρξη υπήρξαν οι αποβολές των Μπομπολάκη – Ζυμβραγάκη για τον ίδιο λόγο, με την πρώτη. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς, από τη στιγμή που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα και το κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Γιαννουδάκης άνοιξε τον χορό των τερμάτων με σουτ μέσα στην περιοχή στο 62′, ενώ λίγα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αναστασόπουλου να βρει δίχτυα με πανομοιότυπη προσπάθεια για το 0-2 στο 66′. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από την κοντινή προβολή του Γιαννουδάκη που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του, στο 72′.Συγχαρητήρια στον Μινώταυρο που μετά το 0-3 απέσυρε ποδοσφαιριστή σε ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα μας όπως και στους 2 Βοηθούς Χατζηδάκης – Λογαρίδης που ήταν αλάνθαστοι.Τέλος ενημερόνουμε δημόσια οτι θα ακολουθήσει έγγραφο εξαίρεσης του συγκεκριμένου διαιτήτη απο μελοντικούς αγώνες της ομάδας μας ... ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Διαιτητής: Κανελάκης Βοηθοί: Χατζηδάκης – Λογαρίδης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Μαρκαντωνάκης (62′ Αρτσιδάκης), Κατσιμπουρνάς (75′ Κρασάκης), Κουργιαντάκης, Γούλας, Χαϊντούτης (2′ λ.τρ. Καστρινάκης), Μπομπολάκης, Λιάσκας, Γαλεράκης (62′ Νιολάκης), Ζυμβραγάκης, Αγγέλου (75′ Μεγαλακάκης Κ.)
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Λαζαρίδης, Στυλιανόπουλος (36′ Κτιστάκης), Κοσμαδάκης, Θάνος, Δαμανάκης (65′ Πρέζια), Δάσκαλος, Παπαδάκης, Βόρφι, Αναστασόπουλος (75′ Πατεράκης), Περδικάκης, Γιαννουδάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις