ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ 4-0 ΤΟΝ ΧΑΛΗ ΣΤΟ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟ

Η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από τα Βαρύπετρο με 4-0 επί του Χάλη και ανέβηκε μόνη της πλέον στην 5η θέση της Α' Κατηγορίας. Κατάφερε να πετύχει όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι ποδοσφαιροστές μας παρουσιάστηκαν απόλυτα εύστοχοι, σε σχέση με το πρώτο, το οποίο δεν είχε σκορ.
Στο 55′ ο Αρτσιδάκης άνοιξε τον δρόμο της νίκης με ατομική ενέργεια, ένα λεπτό πριν γίνει αλλαγή. Ακολούθησε στο 70′ το 0-2 με το γκολ του Νιολάκη με ωραία ατομική ενέργεια και καθάρισε οριστικά στο 75′ το ματς με σουτ του Γαλεράκη μέσα από την περιοχή (0-3) μετά απο ωραία ενέργεια και ασίστ του Νιολάκη. Ο Αγγέλου στο 87′ έβαλε την τελικά σφραγίδα και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-4 ύστερα απο ωραία ενέργεια και ασίστ του Γαλεράκη. Μεγάλη επιστροφή του αρχηγού για την ομάδα μας μετά από διάστημα σχεδόν 4 μηνών ο Χριστόπουλος που πέρασε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης και επέστρεψε στα γήπεδα με την ευχή όλων να είναι γερός και η περιπέτεια που πέρασε να είναι η τελευταία. Ο αρχηγός είχε τραυματιστεί στις 6/11/21 σε προπόνηση της ομάδας μας, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα περόνης κρατώντας τον εκτός γηπέδων έως και χθες(20/3).
Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Μπραουδάκη – Τίκας
Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Μελισσινός, Αδαμόπουλος (56′ Σαχμπαζίδης), Σταφυλαράκης, Κουφάκης, Ξηρουχάκης, Μανελάρι, Παρασκάκης, Λιονάκης, Σολανάκης, Μήτρου, Σταφύλοβ (25′ Μαυριγιαννάκης)
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μαρκαντωνάκης, Κουργιαντάκης (56′ Νιολάκης), Κρασάκης, Καστρινάκης, Λαφαζάνης, Αρτσιδάκης (56′ Νταμαδάκης), Γαλεράκης, Αγγέλου, Μεγαλάκης Κ. (56′ Χριστόπουλος), Μεγαλακάκης Αργ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις