4Η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ 5' ΚΑΙ 1-2 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (PIC)

Mε νέα ανατροπή και γκολ στο φινάλε η ομάδα μας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή με 2-1, στο "γειτονικό" ντέρμπι στα Νεροκούρου. Ο Ήρακλής Νεροκούρου ήταν πολύ κοντά στο να πετύχει μια τεράστιας σημασία νίκη, ωστόσο σε διάστημα 5 λεπτών (84′ και 89′) είδε την ομάδα μας να του “γυρίζει” το ματς και έτσι να μένει για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη.
Το συγκρότημα του Μάρκου Ασλαματζίδη προηγήθηκε στο 15ο λεπτό της συνάντησης, όταν έπειτα από ωραία μπαλιά του Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Μυριδάκης έδωσε πάρα πάρε-βάλε στον Στεφανίδη που δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 1-0. Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο β΄ημίχρονο πιέζοντας απο την αρχή για την ισοφάριση και στο 70′ είχε δοκάρι με τον Χριστόπουλο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία να “κλειδώσει” το τρίποντο στο 75′ όταν βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μυριδάκη, που όμως προτίμησε να τελειώσει μόνος τη φάση στέλνοντας τη μπάλα άουτ και ενώ είχε δύο επιλογές για πάσα. Στο 84′ η ομάδα μας ισοφάρισε αρχικά με κοντινή προβολή του Γαλεράκη, μετά από ασίστ του Χριστόπουλου, ενώ λίγο πριν την εκπνοή, ο Αγγέλου στο 89ο λεπτό, με ωραίο κατέβασμα της μπάλας και ιδανικό τελείωμα, ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή για την ομάδα μας που έδειξε για μια ακόμη φορά οτι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι αν δεν σφθρίξει ο Διαιτητής , αφήνοντας τον Ηρακλή… κάγκελο! Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας βρίσκεται πια στην 4η θέση της Α’ ΕΠΣΧ με 41 βαθμούς, προσπερνώντας τον Γρανίτη που έμεινε στους 40. Σε δύσκολη θέση συνεχίζει ο Ηρακλής που ψάχνει βαθμούς για να ξεμπλέξει από την ουρά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μένοντας ωστόσο στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, μετά την ήττα της Δόξας από τον Απόλλωνα..
Ηρακλής Νεροκούρου – Ίκαρος Μουρνιών 1-2
Γήπεδο: Νεροκούρου Σκόρερ: 15′ Στεφανίδης / 84′ Γαλεράκης, 89′ Αγγέλου
Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Βράγκου Κατ. Δοκάρια: 70′ Χριστόπουλος
Ηρακλής Νεροκούρου (Μάρκος Ασλαματζίδης): Πετράκης, Κανελλάκης (67′ Καλογερής), Κωνσταντουδάκης, Ξυλάκης, Καζέλλης (78′ Ξανθουδάκης), Λεβεντάκης, Μαυρεδάκης, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης, Γιανολάρι (56” Μάντζαρης), Μυριδάκης.
Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Κρασάκης, Κουργιαντάκης (73′ Χαϊντούτης), Κατσιμπουρνάς, Καστρινάκης, Λαφαζάνης, Νιολάκης (67′ Νταμαδάκης), Αρτσιδάκης, Γαλεράκης, Μεγαλακάκης (46′ Χριστόπουλος), Αγγέλου (90′ Ντε Σόουζα).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις