ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(VID)

Η ομάδα μας αν και με πολλές ελλειψεις λόγο καρτών και τραυματισμών(8 παιχτών) επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Μινώταυρο και με το ίδιο σκορ (3-0) νίκησε την ΑΕ Κυδωνίας στα Νεροκούρου. Έτσι πίανει ξανά πεντάδα, αφού ισοβαθμεί με τον Πανακρωτηριακίο στους 32. Συνεχίζει στον αντίποδα η Ενωση να παραμένει σε δύσκολη θέση στην ουρά, κρατώντας πάντως το +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Δόξα που ηττήθηκε στο δικό της παιχνίδι από τον Θησέα.
Mεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας μας ήταν ο Θανάσης Κατσιμπουρνάς. Αν και κεντρικός αμυντικός, ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που άνοιξε και… έκλεισε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα μας.
Σπουδαίο παιχνίδι και απο τα αδέρφια Μεγαλακάκη με τον δεκαεξάχρονο Αργύρη να χρήζετε και MVP της ομάδας μας,
όπως και για τον δεκατετράχρονο Νταμαδάκη να σημειώνει την πρώτη του σημετοχή στην ανδρική ομάδα αφού πέρασε σαν αλλαγή στο 65' λεπτό στην θέση του Νιολάκη ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και το σίγουρο είναι οτι το μέλλον του ανήκει.
Το πρώτο γκολ σημειώθηκε λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και πιο συγεκριμένα στο 13′ με τον Κατσιμπουρνά με σουτ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα οκτώ λεπτά μετά ο Αγγέλου διπλασίασε τα τέρματα αφού “κρέμασε” τον Βροντάκη σε τετ α τετ, με το 2-0 να σφραγίζει το προβάδισμα της ομάδας μας μέχρι την ανάπαυλα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερος μέρος. Ο Κατσιμπουρνάς στο 71′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα κόντραρε, ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την επικράτηση της ομάδας μας. Η ΑΕ Κυδωνίας στις καλύτερες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν είχε ένα σουτ και μία κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Λέκκα και ακόμα ένα σουτ του Ζολώτα, που δε βρήκαν στόχο.
Διαιτητής: Γεωργόπουλος Βοηθοί: Πέτσας – Βερυκάκης
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κρασάκης (83′ Καρατζάς), Μαρκαντωνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Αγγέλου (81′ Πατεράκης), Καστρινάκης, Αρτσιδάκης, Μεγαλακάκης Α., Μεγαλακάκης Κ., Νιολάκης (65′ Νταμαδάκης)
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Μπαλλίου (74′ Παρασκευόπουλος), Ζολώτας, Αργυρουδάκης, Χαραλαμπάκης, Χιντρέι, Μαυρεδάκης, Λέκκας, Αρζίδης, Μαλανδράκης (65′ Σφυριδάκης), Παρασκευούδης (65′ Τσακωνάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις